Lia Bugnar nu-și lasă iubitul tinerel să o vadă la Asia Express: "Nu pot să-mi forțez norocul!" / Motivul te face să râzi!

Publicat pe

Lia Bugnar nu este foarte mândră de imaginea ei din Asia Express 3, fără machiaj și coafură, după nopți dormite te miri prin ce magherniță, mai ales că are un iubit cu 22 de ani mai tânăr, „frumos ca un înger”, după cum spune ea. Din acest motiv, nu l-a lăsat niciodată pe Anghel Damian să o vadă la TV, în cea mai nefericită variantă a ei.

Lia Bugnar nu-și lasă iubitul tinerel să o vadă la Asia Express: "Nu pot să-mi forțez norocul!" / Motivul te face să râzi!Lia Bugnar nu-și lasă iubitul tinerel să o vadă la Asia Express: "Nu pot să-mi forțez norocul!" / Motivul te face să râzi!

Lia Bugnar a făcut echipă cu Maria Buză în cel de-al treilea sezon Asia Express. În timp ce unii dintre fanii emisiunii le-au apreciat evoluția în competiție, alții s-au bucurat că au fost eliminate.

Până și Lia se bucură că a părăsit emisiunea, că astfel nu mai are motiv să-și îndepărteze iubitul din fața televizorului atunci când rulează Asia Express.

„Acuma, aș avea o rugăminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și postac pe Facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua.

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călau, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. In ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință. DAR potențialul pe care l-am etalat în aceasta primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut…Deci vă rog eu mult, dacă aveți vreo urma de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo doua emisiuni, că dup-aia eu zic că-mi mai trece fața aia. Adica eu așa trag nădejde, că n-o sa umblu prin toata Asia aia de parcă mi-am revenit din moarte clinică.

Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe dracu ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. Nu pot să-mi fortez norocul și să-l las să vadă așa ceva', a scris Lia pe Facebook.

Citește și:

Trecutul neștiut al celei mai misterioase concurente de la Asia Express, Lia Bugnar. E superbă și la 50 de ani, dar în copilărie a avut un mare complex

Lia Bugnar și Maria Buză, primele declarații după eliminarea de la Asia Express: „Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter