Lidia Buble se luptă cu o boală rară, care îi face viaţa un coşmar: „În unele seri e chinuitor!”

Publicat pe

Lidia Buble luptă cu o boală rară, care îi bântuie nopţile, insomniile şi frica extremă fiind câteva dintre problemele care o chinuie. Cântăreaţa de 26 de ani a dezvăluit recent că suferă de nictofobie, aceeaşi afecţiune cu care a fost diagnosticată şi Feli.

Lidia Buble se luptă cu o boală rară, care îi face viaţa un coşmar: „În unele seri e chinuitor!'Lidia Buble se luptă cu o boală rară, care îi face viaţa un coşmar: „În unele seri e chinuitor!'

Nictofobia sau frica de întuneric se credea că este specifică doar copiilor, însă tot mai mulţi adulţi recunosc şi ei că nu pot să doarmă noaptea din cauza fricii de… noapte. Potrivit specialiștilor, frica de întuneric nu provine din experiențe din copilărie, ci este înnăscută, întunericul având locul său în psihicul nostru, ca o manifestare a necunoscutului.

Din cauza nictofobiei, Lidia Buble se teme să doarmă singură și se confruntă cu adevărate insomnii:

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot', – a dezvăluit Lidia Buble în emisiunea Xtra Night Show.

Recent, Lidia Buble a mărturisit că în trecut s-a luptat cu depresia și a avut mari probleme să depășească momentele dificile.

„Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas.

La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă „Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie?' Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez', a precizat Lidia.

Şi Feli suferă de nictofobie

Invitată într-o emisiune TV, Feli a povestit că se teme de întuneric: „Îmi e frică de întuneric. Dacă îmi pun mâna la spate, atunci am impresia că mă protejează cineva. De mică am acest obicei. Dorm cu pisicile lângă mine.'. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter