Lidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru insomnie. Reteța naturistă pentru un somn liniștit

Publicat pe

Pe termen lung, insomnia pot genera probleme grave de sănătate, care merg până la depresie, anxietate, diabet sau tiroidă hiperactivă. Pe lângă tratamentele medicamentoase care pot ameliora sau trata insomnia, există și leacuri naturiste care ne pot ajuta să avem un somn liniștit. Lidia Fecioru are rețeta unui leac eficient pentru cei care se confruntă cu insomnii și ne asigură și de efectele benefice în întărirea sistemului imunitar a preparatului său.

Lidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru insomnie. Reteța naturistă pentru un somn liniștitLidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru insomnie. Reteța naturistă pentru un somn liniștit

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse', Lidia Fecioru a dezvăluit un leac pentru insomnii, despre care bioenergoterapeutul susține că este extrem de eficient.

Se ia tinctură de propolis și se pun douăzeci de picături în jumătate de pahar de lapte. Se bea seara, înainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul și tot ce înseamnă tractul digestiv.

De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihnă. Dacă suportăm mai greu laptele, îl putem pune în orice ceai', a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse'.

Ce este propolisul și care sunt principalele sale beneficii pentru sănătate

Propolisul este o substanță preparată de albine din rășina culeasă de pe mugurii şi ramurile tinere de cireș, vișin, plop, mesteacăn, brad, molid, arin, la care adaugă ceară și secreții proprii.

Propolisul este considerat un antibiotic natural care tratează numeroase afecţiuni, atât ale pielii, cât şi ale organelor interne.

Datorită conţinutului său bogat în flavonoide, propolistul are puternice proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene. Totodată, propolisul este un excelent antiviral, antiinflamator, stimulează formarea de anticorpi, fiind extrem de benefic pentru întărirea sistemului imunitar.

De asemenea, acesta este un tratament natural recomandat în cazul faringitei, laringitei și amigdalitei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter