Ligia de la Puterea Dragostei, comparată cu Bianca Drăguşanu. Blonda a luat foc: “Nu este un model pentru mine!”

Publicat pe

Ligia de la Puterea Dragostei, emisiunea cu iz matrimonial de la Kanal D, a fost comparată cu Bianca Drăguşanu, însă blonda din Cluj a luat foc când a auzit una ca asta. Nu este un model pentru mine!', a sărit Ligia ca arsă atunci când i s-a spus că buzele şi culoarea părului o ajută să îi semene Biancăi.

Ligia de la Puterea Dragostei, comparată cu Bianca Drăguşanu. Blonda a luat foc: Nu este un model pentru mine!'Ligia de la Puterea Dragostei, comparată cu Bianca Drăguşanu. Blonda a luat foc: Nu este un model pentru mine!'

 

„Mie nu îmi place de Bianca şi nu mi se pare că semăn cu ea. Suntem amândouă blonde şi avem extensii, dar în rest nu văd asemănarea. Nu este un model pentru mine şi nu vreau să fiu comparată cu ea. Eu sunt eu şi atât”, a spus Ligia de la Puterea Dragostei, uimind asistenţa cu o astfel de reacţie.

Ligia Dolha (Ligi) are 27 ani, locuieşte în Cluj-Napoca şi e make-up artist. Blonda spune despre ea că este o persoană hotărâtă, puternică, mereu luptă pentru ceea ce îşi dorește, potrivit wowbiz.ro.

Ligia spune că nu ar accepta niciodată să fie înşelată şi visează la un bărbat „înalt, inteligent și frumos'. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter