Lindsay Lohan - Un pictorial in amintirea lui Marlyn Monroe

Publicat pe
Lindsay LohanNew York Magazine va publica in editia din aceasta primavara un pictorial cu Lindsay Lohan, asemanator cu acela realizat de Marlyn Monroe cu cateva saptamani inainte de moartea sa.

Iar fotograful este acelasi Bert Stern cu care a lucrat si Marlyn.

In 1962, Monroe poza pentru prima data pentru celebrul fotograf Bert Stern, In 2008, acesta repeta experienta la hotelul Bel Air din Los Angeles, in fata aparatului sau aflandu-se Lindsay Lohan, una dintre fetele rele ale Hollywood-ului.

Rugata sa rapunda la cateva intrebari despre destinul tragic al lui Marlyn, dar si despre moartea lui Heath Ledger in urma unei supradoze de medicamente, Lindsay a declarat ca amandoi au platit pretul pentru celebritatea lor.

Lindsay Lohan s-a aflat in ultima vreme in centrul atentiei, Lolita cinematografului american fiind nevoita sa se interneze intr-un centru special pentru a scapa de dependenta de alcool si droguri.

Foto: http://www.lindsaylohanfan.org/

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter