Liviu Vârciu, după ce a aflat că Nea Mărin se pensionează: „Pentru mine e ceva de negândit”. Cum percep fiicele coregrafului relația celor doi

Publicat pe

Liviu Vârciu, după ce a aflat că Nea Mărin se pensionează. În urmă cu ceva vreme, Nea Mărin anunța că urmează să se pensioneze, după o carieră de câteva decenii. Atunci, cunoscutul coregraf spunea că așteaptă cu nerăbdare momentul când se va retrage din activitate, pentru a le dedica mai mult timp nepoților săi, deși a ținut să precizeze că va mai ocupa de unele proiecte. La aflarea veștii că Nea Mărin și-a depus dosarul de pesnionare, Liviu Vârciu a avut o reacție neașteptată. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu, după ce a aflat că Nea Mărin se pensionează. Nea Mărin și Liviu Vârciu colaborează de mai bine de 10 ani în diverse emisiuni de la Antena 1. Dincolo de camerele de filmat, cei doi au o relație extrem de apropiată, prezentatorul emisiunii „Prețul cel bun' spunând că îl vede pe coregraf ca pe un „tată'. Mai mult decât atât, Nea Mărin l-a ajutat pe Liviu Vârciu să depășească obstacolele financiare, pe vremea când prezentatorul TV și-a ridicat o casă de câteva sute de mii de euro.

Liviu Vârciu, după ce a aflat că Nea Mărin se pensionează: „Pentru mine e ceva de negândit'. Cum percep fiicele coregrafului relația celor doiLiviu Vârciu, după ce a aflat că Nea Mărin se pensionează: „Pentru mine e ceva de negândit'. Cum percep fiicele coregrafului relația celor doi

Nu demult, Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, anunța că gazda emisiunii „Poftiți pe la noi' și-a depus dosarul de pesnionare, aflându-se deja la vârsta la care se poate retrage din activitatea profesională. Liviu Vârciu a oferit câteva declarații despre relația dintre el și cunoscutul coregraf, mărturisind că îi vine greu să accepte gândul că nu va mai colabora cu cel pe care îl numește „tată'.

Citește și: Nea Mărin se pensionează, la 65 de ani: „Nu o să mă opresc din toată activitatea'

Citește și: Ce relație au Liviu Vârciu și Nea Mărin în spatele camerelor de filmat: „Niciodată nu a fost o surpriză”

Citește și: Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați de la Chefi la cuțite. Concurentei care s-a salvat la limită i s-a făcut rău: „N-am mai văzut nimic'

Citește și: Soțul Danei Roba le-a spus anchetatorilor ce l-a făcut să o lovească pe vedetă cu ciocanul în cap. Mărturia șocantă a bărbatului

Liviu Vârciu, după ce a aflat că Nea Mărin se pensionează

Deși s-a tot vorbit despre momentul retragerii din activitate a lui Nea Mărin, Liviu Vârciu recunoaște că nu îi este ușor să proceseze acest gând. Conform spuselor lui Alex Leonte, coregraful și-a depus deja dosarul de pensionare, deși, la rândul lui, este de părere că Nea Mărin nu va putea sta prea mult timp fără să aibă vreo activitate.

„Nea Marin nu va ieși niciodată la pensie! Nu e în felul său de a fi! În plus, ia gândiți-vă cum ar fi lumea asta fără nea Marin. Am fi toți sau mulți dintre noi prea leneși, oameni care am uitat să ne dăm jos din pat până la o anumită oră din zi. Or, asta pentru mine e ceva de negândit! Avem multă nevoie de el!', a declarat Liviu Vârciu, potrivit playtech.ro.

Ce relație au Liviu Vârciu și Nea Mărin

Dincolo de camerele de filmat, Liviu Vârciu și Nea Mărin sunt prieteni buni și s-au susținut în momentele mai dificile. Prezentatorul de la „Prețul cel bun' își dorește să continue emisiunea pe care o au împreună și îl percepe pe coregraf ca pe un „adevărat părinte'.

„Nea Marin e ca un al doilea tată pentru mine! Nu m-am ascuns niciodată în privința asta și o știe o lume întreagă. Așa cum s-a scris viața între noi, îl simt ca pe un adevărat părinte. Îmi doresc foarte tare ca în toamnă să mai filmăm un nou sezon din emisiunea noastră comună, cea în care ne simțim atât de bine, deși facem o groază de trăznăi', a adăugat prezentatorul TV.

Ce spun fiicele lui Nea Mărin despre relația pe care tatăl lor o are cu Liviu Vârciu

Dana Barbu, fiica cea mare a lui Nea Mărin, a vorbit în mai multe rânduri despre relația specială dintre tatăl ei și Liviu Vârciu.

„Sunt convinsă că Liviu îl apreciază foarte mult pe tata. Ei au o relație care s-a sudat în ani, a fost o chimie de la început între ei. Eu apreciez astfel de relații, chiar dacă sora mea, Larisa, este un pic mai geloasă pentru că este mai posesivă', spunea ea cu ani în urmă pentru dcnews.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă