Ce relație au Liviu Vârciu și Nea Mărin în spatele camerelor de filmat: "Niciodată nu a fost o surpriză"

Publicat pe

Liviu Vârciu și Nea Mărin nu au o relație frumoasă doar de dragul televizorului, ci și în spatele camerelor de filmat, după cum dezvăluie Alex Leonte, nepotul coregrafului. Unii dintre fani au crezut că Liviu Vârciu și Nea Mărin joacă roluri de dragul audiențelor emisiunilor în care participă, însă nu este așa și sunt prieteni și în viața reală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nea Mărin l-a ajutat pe Liviu Vârciu să depășească obstacolele financiare din viața lui, în timp ce prezentatorul TV i-a fost alături coregrafului atunci când a întâmpinat probleme de sănătate. Deși se ceartă în emisiunile TV de divertisment, cei doi își spun „tată” și „fiu” și se comportă ca atare.

Ce relație au Liviu Vârciu și Nea Mărin în spatele camerelor de filmat: "Niciodată nu a fost o surpriză"Ce relație au Liviu Vârciu și Nea Mărin în spatele camerelor de filmat: "Niciodată nu a fost o surpriză"

Cum este în realitate relația dintre Liviu Vârciu și Nea Mărin

Fanii se bucură ori de câte ori îi văd pe Liviu Vârciu și Nea Marin împreună, mai ales pentru că aceștia s-au jucat, de-a lungul timpului, ca „șoarecele și pisica'.

Alex Leonte nu a fost surprins de momentele amuzante pe care aceștia le-au avut în fața telespectatorilor. De asemenea, dansatorul a punctat că prezentatorul de televiziune are o relație apropiată cu familia coregrafului.

„Niciodată nu a fost o surpriză. Din prima clipă nu a fost o surpriză: „E perfect, a venit Liviu! Am scăpat noi, restul! Ia-l pe Liviu cu totul!'. Bineînțeles, ne știm, participă la mese în cadrul familiei noastre. Suntem o mare familie toți.', a mărturisit Alex Leonte pentru ego.ro. 

Citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show la Chefi la Cuțite.S-a speculat că formează un cuplu

Citește și:Cum a ajuns Cove să fie coleg cu Andreea Marin, în urmă cu 20 de ani:'N-am să uit niciodată'

Citește și: Cum a câștigat Tudor Chirilă primii bani și ce face acum cu economiile:„Am doi copii și ei au nevoie de o investiție’

Nea Mărin iese la pensie

Îndrăgitul coregraf se pregătește să se pensioneze, însă nepotul său, Alex Leonte, spune că Nea Mărin nu va putea să stea foarte mult fără să aibă vreo activitate. Totodată, acesta a mărturisit că unchiul său este un profesionist, tocmai de aceea totul trebuie să îi iasă perfect, nu există cale de mijloc.

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind Berbec, nu există să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol', a mai precizat Alex Leonte.

Alex Leonte mărturisește că celebra nuia a lui Nea Mărin nu i-a fost străină nici lui.

„Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem', a mai spus nepotul îndrăgitului coregraf.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă