Lora, adevărul despre nunta cu Ionuț Ghenu: "Femeile care au trecut printr-un divorț mă înțeleg!"

Publicat pe de Oana Popoiag

În cei 36 de ani de existență, cei 30 de când a început să cânte și vreo 10 de carieră solo, Lora a cunoscut gloria, dar și problemele, lipsurile materiale, dezamăgirile în dragoste, bârfele și fricile. Despre toate acestea ne-a vorbit în interviul de mai jos, într-un moment al vieții când pare că astrele s-au aliniat, în sfârșit, atât în carieră, cât și în dragoste.

 

Lora a oferit un interviu pentru noul număr al revistei VIVA! în care povestește totul despre viața ei personală și profesională, ambiții, dezamăgiri și schimbările ce urmează să aibă loc, pentru ea, în viitorul apropiat.

Ești de ceva vreme logodită cu Ionuț Ghenu. Când urmează nunta? Sau a avut loc deja și nu am aflat noi?
Femeile care au trecut printr-un divorț mă înțeleg. Adoua oară, nu te mai grăbești. Mă bucur că Ionuț are răbdare cu mine. Om vedea cât o mai avea. (râde)

Sau poate ne dați vreo veste în acest număr al revistei VIVA!? Care, întâmplător, e numărul de mai, luna în care e născut și Ionuț?
Veștile bune ajung mereu mai târziu. Da, este ziua lui pe 7 mai. La mulți ani, iubire! Și mulțumesc pentru tot!

În cei aproape patru ani de relație ați avut vreo despărțire?
Nu, nu. Nicio despărțire. Nu prea avem timp de despărțiri. Încet, dar sigur, am ajuns să ne calibrăm. Cu răbdare, în numele iubirii!

Dintre tine și Ionuț, spune sincer, care e mai gelos? Și cum se manifestă gelozia?
Rar mi se întâmplă să fiu geloasă. Gelozia poate să se transforme într-o boală grea. Unul dintre cele mai mari defecte ale unui om este gelozia, și asta mă sperie foarte tare la un bărbat. Mă bucur că la noi în relație s-a înțeles asta.

Ai verificat vreodată telefonul partenerului?
Nu. Cu toate că m-a tentat. (râde)

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

 

Urmăriți interviul integral în numărul de mai al revistei VIVA! ce poate fi găsit deja la toate punctele de difuzare a presei.

 

Lora și Ionuț Ghenu s-au logodit în buserică

S-a speculat că Lora și Ionuț Ghenu s-ar fi căsătorit în secret, dar adevărul este cu totul altul: ‘Aş spune, dar parcă nu aş spune. Este o treabă foarte serioasă. Se întâmplă lucruri bune. Nu, nu, nu m-am măritat în secret. Suntem logodiţi. Am avut şi în biserică o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a întâmplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o lună, două. Dar dacă ne vom căsători va fi ceva în secret, ceva restrâns. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am făcut acest lucru pentru că am avut nevoie de o protecţie divină. Nu sunt însărcinată. Este foarte posibil la anul să am mai mult timp pentru asta’, a spus Lora la Pro TV.

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter