Loredana, in rolul unei celebre cantarete din Micul Paris

Publicat pe

LoredanaLoredana a accepat provocarea de a interpreta in „Aniela' rolul unei celebre cantarete din Bucurestiul inceputului de secol trecut.

'Personajul meu se numeste Mimi si este o fata nascuta intr-o familie saraca, o fata modesta, care ajunge la oras si canta intr-o carciuma din Bucuresti. Atrage in fiecare seara multa lume care vine sa o asculte, spre bucuria carciumarului ca i se golesc butoaiele. Ea vrea doar sa cante, sa se simta bine si sa ii faca si pe ceilalti sa se simta la fel, dar si sa descopere tinere talente. Melodiile pe care ea le canta o ajuta sa inteleaga ca iubirea vine in primul rand prin muzica. Carciuma este locul in care se vor tese foarte multe intrigi si cu siguranta Mimi va fi partasa unor evenimente interesante', marturiseste Loredana.

Pentru a avea o partitura reusita, Loredana s-a documentat in legatura cu acea perioada, a studiat muzica de atunci, felul oamenilor de vorbi, de a se imbraca, gesturile si atitudinea.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter