Loredana și Cabral, într-o nouă emisiune de talente la Pro TV

Publicat pe

Din această primăvară, la ProTV, Loredana și Cabral vor fi pe ecrane, într-un nou talent show. Potrivit paginademedia.ro, este vorba despre un nou concurs de voci, All Together Now, în care Cabral va fi prezentator, iar Loredanei i s-a rezervat un rol special. 

Ce presupune show-ul All Together Now

Un concurent cântă pe scenă  în fața unui public format din 100 de jurați – oameni din industria muzicală. Dacă un jurați apreciază concurentul, se ridică în picioare și începe să cânte împreună cu el (la formatul original BBC a existat un concurent la care au cântat împreună cu el toți cei 100 de jurați). Se crează un fel de cor, de unde și numele emisiunii All Togheter Now. Câștigă concurentul care ridică cei mai mulți jurați în picioare. Loredana este juratul șef (în varianta BBC juratul-șef a fost Geri Halliwell).

Formatul All Together now a fost difuzat prima dată de BBC in Marea Britanie, după care a fost achiziționat de nouă țări printre care Brazilia, Australia și de alte țări din Europa. Acest format a fost creat de Remarkable TV, parte din Endemol Shine Group.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter