Loredana şi Cabral nu mai „Cântă acum cu mine” la Pro TV. Emisiunea a fost scoasă din grilă. Ce s-a întâmplat?

Publicat pe de cabral, canta acum cu mine, loredana

„Cântă acum cu mine', cel mai nou show muzical de pe Pro TV, a fost scos din grilă după prima ediţie. Emisiunea prezentată de Loredana şi Cabral a înregistrat audienţe mai mici decât show-ul concurent, „Asia Express' de pe Antena 1, însă reprezentanţii postului nu confirmă că acesta ar fi motivul pentru care Pro TV a înlocuit cea de-a doua ediţie a emisiunii cu un film de acţiune.

 

Realizată după un format internațional, emisiunea „Cântă acum cu mine' adună 100 de jurați, în frunte cu Loredana, în fața cărora concurenții îşi demonstrează talentul. Concurentul trebuie să convingă cât mai mulți jurați să cânte o dată cu el.

Telespectatorii au preferat, însă, să urmărească aventurile în India ale vedetelor de la Antena 1 şi n-au fost cuceriţi de cântăreţii de la Pro TV. Astfel, Loredana si Cabral au fost înlocuiţi cu Gerard Butler şi Morgan Freeman, duminica viitoare fiind difuzat filmul „Cod roșu la Casa Albă' în intervalul orar alocat emisiunii.

Reprezentanţii Pro TV au declarat pentru VIVA! că nu se poate vorbi despre o excludere din grilă a emisiunii, ci despre o pauză. Pe 17 martie, Loredana şi Cabral vor striga din nou „Cântă acum cu mine', fără a explica această decizie.

Din informațiile Paginademedia.ro, emisiunea cu Loredana și Cabral va fi în grilă, pe Pro TV, dar din două în două săptămâni şi nu în fiecare duminică, aşa cum era prezentată iniţial.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter