Luminiţa Nicolescu, cantonament pe malul mării

Publicat pe

Antrenoarea vedetelor, Luminiţa Nicolescu a plecat într-un nou cantonament de vară la mare, la Hotel Nautic din Năvodari, alături de elevele ei.

IMG_1280

 

Cantonamentul Fit & Famous nu este destinat numai vedetelor, ci tuturor doamnelor care îşi doresc să arate bine şi să trăiască sănătos. Printre participante s-au aflat şi Luana Ibacka, Roxana Iliescu şi Adina Buzatu, care sunt de mult timp antrenate de profesoara Luminiţa Nicolescu.

 

IMG_1708

 

Timp de o săptămână, elevelei antrenoarei au făcut patru antrenamente pe zi – jogging pe malul mării dimineaţa, apoi yoga, aerobic şi Tae-Bo, intercalate de perioade cu multă odihnă. Mese au fost supravegheate atent de Luminiţa Nicolescu, care a calculat exact numărul de calorii necesar pentru fiecare participantă la cantonament. In fiecare zi, antrenoarea a verificat evoluţia fetelor, le-a măsurat  talia, coapsele şi abdomenul pentru a vedea câţi centimetri au pierdut. Luminiţa Nicolescu organizează două astfel de antrenamente pe an, unul în timpul verii şi celălalt în sezonul rece.

IMG_1927 IMG_1915

Foto : PR

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter