PRIMELE IMAGINI cu bebeluşul regal!

Publicat pe

Ducesa de Cambridge, bebeluşul regal şi prinţul William au părăsit Maternitatea Saint Mary din Londra, marţi seară, prilej pentru primele fotografii oficiale pe care o lume întreagă le aştepta cu sufletul la gură!

 

„Seamănă cu Kate, din fericire”, a declarat proaspătul tatic, stârnind zâmbetele tuturor! Cei trei s-au oprit câteva minute pentru a saluta mulţimea de admiratori şi a vorbi cu jurnaliştii şi au mărturisit ca încă nu au ales un nume pentru bebeluş.

 

Reacţiile familiei regale britanice la naşterea noului membru

 

Tot ieri, au fost în vizită la maternitate Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, precum şi părinţii lui Kate Middleton care au afirmat la ieşire că nepoţelul este „absolut frumos” şi că părinţii se descurcă „de minune.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

 

Portret de femeie: Cine este ducesa de Cambridge?

 

PRIMELE IMAGINI cu bebeluşul regal!PRIMELE IMAGINI cu bebeluşul regal!

Foto: Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter