Portret de femeie: Cine este ducesa de Cambridge?

Publicat pe

Ducesa de Cambridge, Catherine Middleton, a devenit membră a familiei regale în urmă cu doi ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.

 

ducesa_01_669044be76

Foto: Northfoto

De atunci, ducesa a avut foarte mare grijă de imaginea sa, s-a purtat exemplar la toate evenimentele la care a luat parte, a îmbrăcat hainele demne de o ducesă iar acum urmează să dea naştere moştenitorului tronului. Dar cine era Kate Middleton înainte să devină soţia prinţului William?

Kate a fost cea mai mare din cei trei copii ai familiei Middleton şi a crescut în Berkshire, Marea Britanie, unde părinţii săi deţin o mică afacere. A avut parte de o educaţie aleasă, la Marlborough College din Wiltshire. Ea a reuşit să iasă în evidenţă datorită talentului său sportiv – a fost căpitan al echipei de hochei – dar şi pentru că era una dintre cele mai populare tinere din şcoală.

RTEmagicC_ducesa-3.jpg

 

Citeste continuarea pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter