Lupita Nyong’o este cea mai frumoasă persoană din lume

Publicat pe

Actriţa Lupita Nyongo, câştigătoarea Premiului Oscar de anul acesta pentru Cea mai buna actrita in rol secundar pentru prestaţia din 12 ani de sclavie' a fost desemnată Cea mai frumoasă persoană din lume de editorii revistei People.

 

 lupita


 

La 31 de ani, Lupita a devenit unul dintre cele mai importante fashion-icon-uri, apariţiile sale la cele mai importante gale ale sezonului stârnind admiraţie. Astfel, Lupita şi-a adjudecat nu doar trofeele, ci a strâns şi numeroase laude pentru rochiile sale spectaculoase, purtând semnătura unor mari case de modă precum Ralph Lauren, Dior sau Prada.

 

Numită Jennifer Lawrence a Kenyei', curtată se pare de Jared Leto şi admirată de Brad Pitt care vrea să o ia sub protecţia sa pentru a-i oferi un drum glorios în Cetatea filmului, aleasă de Lancome pentru a-i fi imagine, Lupita Nyongo trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii sale.

 

Confirmă acest lucru şi plasarea în fruntea topului revistei People care realizează un astfel de clasament de 25 de ani. Michelle Pfeiffer a fost desemnată Cea mai frumoasă peroană în 1990, iar de atunci, revista alege an de an cele mai frumoase persoane din lume.

 

În topul de anul acesta, Lupita este urmată, în ordine, de: Keri Russell, Jenna Dewan-Tatum, Mindy Kaling, Pink, Amber Heard, Gabrielle Union, Molly Sims, Stacey Keibler şi Kerry Washington. 

 

Foto: Hepta

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter