Mădălina Ghenea a eclipsat cele mai faimoase modele din lume la Festivalul de Film de la Veneția!

Publicat pe
Sintagma „româncele sunt femei frumoase” a fost confirmată, recent, de către Mădălina Ghenea, care a fost una dintre cele mai spectaculoase apariții de pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția, unde a eclipsat multe celebrități…
S-au îndrăgostit de ea Gerard Butler și Leonardo DiCaprio și, dat fiind că este vorba despre niște celebrități de A-list, trebuie să îi credem pe cuvânt – Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume! Asta a dovedit recent și la Festivalul de Film de la Veneția, unde a făcut blițurile fotografilor să sclipească minute în șir, când a apărut pe covorul roșu. Putem spune fără să exagerăm prea mult că românca noastră a eclipsat unele dintre cele mai frumoase modele și actrițe, printre care și diva sexy Scarlett Johansson…

Look impecabil, de la rochie și accesorizare la machiaj!

Mădălina Ghenea a fost o apariție de vis la premiera filmului Ad Astra – cu Brad Pitt și Liv Tyler în rolurile principale -, fotografii înghesuindu-se să prindă cele mai bune cu ea. Și aveau și de ce, deoarece Mădălina Ghenea a arătat superb într-o rochie nude cu paiete aurii, la care a asortat o centură glam. La fel de spectaculoase au fost și accesoriile,  cerceii și inelele oversized nu au rămas neremarcate. În plus, Mădălina a purtat un machiaj discret și ruj nude, iar părul lăsat liber pe spate s-a dovedit o alegere îndrăzneață. Pe scurt, vedeta a avut un look impecabil, care a propulsat-o imediat în centrul atenției.
Foto: Hepta
Mădălina Ghenea a eclipsat cele mai faimoase modele din lume la Festivalul de Film de la Veneția!Mădălina Ghenea a eclipsat cele mai faimoase modele din lume la Festivalul de Film de la Veneția!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter