Mădălina Ghenea, fermecătoare la Cannes. Actriţa româncă a atras toate privirile pe covorul roşu

Publicat pe

Mădălina Ghenea este nelipsită de la Festivalul de Film de la Cannes. Şi în acest an, cea considerată una dintre cele mai frumoase românce a avut o apariţie de senzaţie pe covorul roşu şi a atras toate privirile, dar mai ales bliţurile fotografilor veniţi din toată lumea pe Croazetă.

Mădălina Ghenea, fermecătoare la Cannes. Actriţa româncă a atras toate privirile pe covorul roşuMădălina Ghenea, fermecătoare la Cannes. Actriţa româncă a atras toate privirile pe covorul roşu

La 30 de ani, Mădălina Ghenea arată impecabil, iar presa străină prezentă la Cannes a subliniat acest lucru. Mămică a unei fetiţe de doi ani, actriţa româncă a ales pentru ediţia din acest an a Festivalului de la Cannes o salopetă albă, care i-a evidenţiat silueta fără cusur.

Pentru evenimentul din acest an, Mădălina a optat pentru două salopete, una de culoare mov şi alta albă, aceasta din urmă fiind prevăzută cu un corset care i-a evidenţiat bustul, dar şi pielea bronzată.

Şi în 2015, Mădălina a primit foarte multe review-uri pozitive de la criticii de modă, după ce a optat pentru o ţinută formată dintr-o ie, pantaloni negri şi o coafură foarte lejeră.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter