Mădălina Ghenea, primele declarații legate de speculațiile despărțirii de Matei Stratan

Publicat pe

S-a stins flacăra iubirii între Mădălina Ghenea și Matei Stratan? Asta a fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor după ce presa tabloidă a scris că lucrurile nu ar mai merge bine între milionar și Mădălina. Imediat, actrița a reaționat și a postat pe pagina sa de Instagram primele declarații legate de acest subiect.

„Cea mai grea cale este să fii de unul singur, să te descurci singur. Dar dacă accepţi, vei deveni cel mai puternic', asta posta zilele trecute Mădălina Ghenea, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare legate de relația ei cu Matei Stratan. Astfel, presa tabloidă a început să speculeze o ruptură între cei doi, ba mai mult, că vedeta s-ar fi mutat în Italia și și-ar fi lăsat fetița în țară cu Matei.

Vezi și:

Casele mai multor celebrităţi au fost afectate de uraganul Irma

După ce a văzut știrile, Mădălina nu s-a putut abține și a reacționat, dând primele declarații legate de acest subiect. Vizibil iritată aceasta a scris pe pagina sa de Instagram:

„La data de 11 septembrie 2017, publicația online Cancan.ro a publicat un articol intitulat Mădălina Ghenea & iubitul milionar au rupt logodna?! CANCAN.ro prezintă în premieră indiciile separării!'.

În afara unei sume de noi speculații cu privire la viața mea privată, textul insinuează faptul că mi-aș fi lăsat pentru un moment bebelușul în grija altor persoane, urmărind să petrec timp de una singură în străinatate.

Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanență sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat întreaga atenție și pricepere în sprijinul creșterii fiicei mele și nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinatate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casa mea.

Reaua-intenție cu care această insinuare a fost emisă este evidentă, întrucât jurnalistul trebuie să cunoască prevederile art. 9 din Codul deontologic al ziaristului, care subliniază că ziaristul care distorsioneaza intentionat informatia, face acuzatii nefondate […] savarseste abateri profesionale de maxima gravitate.'

Am vegheat mereu asupra copilului meu, nu l-am lăsat niciodată cu o terță persoană și nu pot accepta ca o astfel de calomnie să fie rostită la adresa mea.

Indiferent de numărul și intensitatea articolelor neadevărate care vor fi publicate la adresa mea, voi continua să fac toate demersurile care îmi stau în putință pentru tragerea la răspundere și sancționarea pe cale legală a defăimării, a acuzației gratuite și, în cele din urmă, a lipsei de respect față de adevăr.

Aceasta este singura soluție pe care o găsesc corectă pentru momentul în care fiica mea va crește mare și va putea citi articole precum cel de azi – atunci îi voi putea arăta că am luptat împotriva minciunii și o voi putea îndemna să facă același lucru.'

Mesajul Mădălinei a venit împreună cu o fotografie cu ea și fetița sa.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter