Madalina Manole s-a sinucis luand Furadan, o substanta extrem de toxica

Publicat pe

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti care ancheteaza moartea Madalinei Manole sustine ca aceasta “a ingerat in mod voluntar o substanta toxica”, identificata  ca Furadan.

Madalian ManoleIata comunicatul Parchetului:

„In data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost sesizat cu privire la faptul ca numita Mircea Magdalena (cunoscuta publicului drept Madalina Manole) a fost gasita decedata in locuinta sa din orasul Otopeni, str. Grivita.

La adresa mentionata s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, care a efectuat cercetarea la fata locului impreuna cu lucratori de politie judiciara din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul Investigatii Criminale.

In urma primelor cercetari efectuate au rezultat indicii ca persoana in cauza a ingerat in mod voluntar o substanta toxica, justificandu-si gestul printr-un mesaj tip SMS.

In cauza s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale si a unor examene toxicologice, care urmeaza sa stabileasca in mod cert cauza si mecanismul mortii.

In prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei”.

Madalina Manole a murit ieri, in ziua in care ar fi implinit 43 de ani, langa ea fiind gasita o sticla cu Furadan, un insecticid extrem de toxic care o data ingerat provoaca moartea in cateva minute.

Vezi si:

Madalina Manole – Galerie foto

Madalina Manole – Imagini nepublicate realizate de VIVA! in martie 2010 in locuinta artistei

Amfitrion Madalina Manole

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter