Madonna adopta o fetita din Malawi

Publicat pe
Guvernul din Malawi a fost de acord ca Madonna sa o adopte pe micuta Mercy James in varsta de 3 ani, chiar daca familia fetitei nu este de acord.

Ministrul insarcinat cu adoptiile a confirmat faptul ca artista este pe punctul de a incheia si ultimele formalitati, in timp ce reprezentantii sau au mers in aceasta tara invecinata cu Mozambic, Zambia si Tanzania pentru a verifica daca fetita este bine ingrijita.

Madonna

Procedura de adoptie a lui David Banda, originar tot din Malawi, a fost extrem de greoaie, insa pana la urma toate formalitatile au fost indeplinite, iar artista a devenit oficial mama lui David.

Fetita in varsta de 3 ani, Mercy Jones, pe care Madonna vrea sa o infieze va parasi cat de curand Malwi pentru a creste alaturi de compatriotul sau.

Familia fetitei se opune insa acestei adoptii. „Vrea sa ne-o ia in ciuda refuzului nostru', marturiseste bunica lui Mercy. „Ar putea sa revina in tara cand va avea 18 ani, insa eu voi fi moarta atunci', a continuat ea.

Mercy traieste intr-un orfelinat dupa ce parintii sai au decedat.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter