Madonna si-a inceput turneul cu un show incendiar la Cardiff

Publicat pe
„Sticky and Sweet', noul turneu al Madonnei, a inceput sambata la Cardiff, in Tara Galilor, artista care a implinit de curand 50 de ani demonstrand ca ramane in continuare regina muzicii pop.

Concertul a durat doua ore, Madonna cantand piese de pe noul sau album „Hard Candy', numarul 1 in topurile din 27 de tari.

Primul concert din cadrul turneului la care au asistat Guy Ritchie si cei trei copii a avut patru parti.

Madonna

In uralele fanilor, Madonna a aparut pe scena imbracata intr-un costum negru, creatia Casei franceze Givenchy, prima parte fiind un omagiu adus perioadei anilor 1920.

Dupa aceea, cantareta a vizitat New York-ul anilor 80 unde ea a ajuns la 20 de ani cu 35 de dolari in buzunar, inainte de a se inspira din universul gipsy si cultura Extremului Orient.

In timpul spectacolului la care au fost prezenti 16 dansatori si o orchestra formata din 12 muzicieni, Madonna a schimbat opt costume de scene.

Turneul Madonnei va insemna 49 de concerte, ea urmand sa cante in Franta, Statele Unite, Canada, Mexic, ultimul concert fiind pe 18 decembrie la Sao Paolo, in Brazilia.

Ultimul sau turneu, „Confession' (2000) i-a adus aproape 200 de milioane de dolari, cea mai mare suma castigata vreodata de o artista.

Foto: www.hepta.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter