Madonna si Alex Rodriguez sunt ’doar amici”

Publicat pe

MadonnaJucatorul de baseball Alex Rodriguez a dezmintit ca ar avea o relatie cu Madonna, asa cum sustin in ultima vreme tabloidele.

De cateva luni, chiar inainte ca Madonna sa divorteze in mod oficial de regizorul britanic Guy Ritchie, se zvoneste ca artista ar fi foarte apropiata de Alex Rodriguez, un jucator american de baseball.

In urma cu cateva zile, cei doi s-au aflat in America de Sud, iar presa a scris ca ei locuiesc impreuna la New York.

Acum, Rodriguz a declarat revistei People ca nu exista niciun fel de poveste de dragoste intre ei, iar prietenia lor este supralicitata mediatic. „Am fost la 2 concerte si am citit ca am asistat, de fapt, la 20. De asemenea, am citit ca am cumparat un apartament impreuna. E ridicol si complet neadevarat', a precizat el.

In ultimul timp, Rodriguez a devenit foarte cunoscut in Statele Unite, si nu numai, datorita acestei presupuse relatii cu Madonna, insa sportivul stie se pare sa gestioneze situatia: „Trebuie sa ai simtul umorului in momentul in care te trezesti implicat intr-o astfel e poveste'.

Foto: www.hepta.ro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter