Madonna vrea să își scrie memoriile

Publicat pe

Artista americană, care în trecut a publicat mai multe cărți de povești, a declarat că nu vrea să se oprească la literatura pentru copii, ci să continue seria scrierilor cu un volum biografic.

 

Madonna

 

Într-un interviu acordat BBC, Madonna a declarat că muzica reprezintă doar o parte a vieții ei și că în memorii intenționează să își spună povestea de la început până la sfârșit'. Voi spune acele povești din viața mea care au capacitatea de a-i inspira pe oameni, cu care oamenii pot să se identifice', a adăugat ea.

 

Noul album al cântăreței, Rebel Heart' a fost lansat prin intermediul Interscope Records. Pentru Rebel Heart' Madonna a colaborat cu nume precum Nicki Minaj, Chance the Rapper, MC Nas și, spre surprinderea tuturor, cu fostul pugilist profesionist Mike Tyson, pentru piesa Iconic'.

 

Madonna e cea mai bine vândută artistă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în intreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

 

Gabriela Badica, Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter