Majestatea Sa Margareta lipsește de la nunta fostului Principe Nicolae, nepotul său. Nu l-a anunțat, dar a lăsat să se înțeleagă asta printr-un mesaj

Publicat pe de Alina Dan

Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder va avea loc în acest weekend la Sinaia, orașul de suflet al celor doi. Într-un interviu difuzat recent, Nicolae al României a precizat că a trimis invitații la nuntă tuturor rudelor, inclusiv Majestății Sale Margareta, Custodele Coranei Regale. Însă, Majestatea Sa nu a trecut peste supărarea pe care i-o poartă lui Nicolae, până nu demult nepotul ei preferat, și nu va participa la eveniment.

Casa Regală a României nu a anunțat oficial absența Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu, soțul acesteia, ci zvonurile au fost confirmate printr-o comunicare postată pe pagina de Instagram a Familiei Regale a României: 

'Sâmbătă, 29 septembrie, și duminică, 30 septembrie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu vor face o vizită în orașele Soultzmatt și Haguenau din Alsacia, Republica Franceză, la invitația oficială a autorităților celor două municipalități. Majestatea Sa se află în Alsacia pentru a onora memoria soldaților români uciși în anii 1917 și 1918, în lagărul de prizonieri ai armatei germane. De asemenea, Majestatea Sa dorește să aducă omagiu localității Soultzmatt, care a donat Guvernului României, în anul 1919, locul pe care fusese așezat lagărul, pentru a fi transformat în cimitir militar românesc. Cimitirul a fost construit în anii 1919-1920'.

Din acest comunicat rezultă nu doar că Majestatea Sa Margareta nu va participa la marele eveniment din viața nepotului său, dar și că dezizia este luată cu mult timp înainte de nuntă, vizita fiind programată în avans.

Aici afli TOTUL DESPRE NUNTA FOSTULUI PRINCIPE NICOLAE CU ALINA BINDER

Acest aspect delicat a fost remarcat de către unii dintre susținătorii Casei Regale a României, care a spus că 'Era frumos sa participe la cununia principelui Nicolae, dar oricum respectam decizia luată'.

Relațiile dintre fostul Principe Nicolae și mătușa sa Margareta s-au răcit definitiv chiar înainte de moartea Regelui Mihai I, când Nicolae, care își pierduse drepturile de succesiune în Casa Regală, a încercat să intre cu forța să-și vadă bunicul aflat pe patul de moarte. 

Nepotul Regelui Mihai I a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta. Motivul explicit al deciziei fostului Suveran nu a fost precizat în comunicatul de presă remis de Casa Regală. Din document reiese însă, indirect, că acesta are legătură cu stilul de viaţă a  fostului Principe .

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter