Malvina Cservenschi - În rochie albă şi de mână cu iubitul

Publicat pe

Îmbrăcată într-o superbă rochie lungă albă şi ţinându-l de mână pe bărbatul iubit, care o priveşte cu admiraţie. Astfel a apărut Malvina Cservenschi într-o fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

 

Malvina Cservenschi si Dorian Boguta

Love doesn’t need too many gestures, only the ones that touch the soul' (Dragostea nu are nevoie de multe gesturi, doar de acelea care îţi ating sufletul), sunt cuvintele care însoţesc această fotografie extrem de frumoasă care pare sa anunţe  nunta celor doi despre care se tot vorbeşte ca ar putea avea loc anul acesta.

Malvina Cservenschi şi Dorian Boguţă, unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au afişat pentru prima dată împreună la Gala Premiilor Gopo, iar de atunci sunt nedespărţiti.

 

„Doar pentru că nu s-a scris în tabloide că avem o relaţie, nu înseamnă că nu ne-am văzut de viaţa noastră. Ne comportăm normal când ieşim în oraş. Nu mă controlez, fac numai ceea ce simt când sunt cu el. Ideea e ca, atunci când eşti cu iubitul tău, să te simţi bine indiferent de mediul în care te afli.”, declara Malvina Cservenschi pentru revista Unica.

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter