Cum a ajuns mama lui Elon Musk în stradă, fără niciun ban, cu 3 copii de hrănit. Povestea neștiută a lui Maye Musk

Publicat pe

Toată planeta ştie cine este Elon Musk, al doilea cel mai bogat om din lume, dar nu toată lumea știe cine este mama fondatorului Tesla. Maye Musk are o poveste incredibilă de viață și este un exemplu de curaj și determinare. Femeia, care acum are 73 de ani, a făcut eforturi incredibile să-și crească copiii, mai ales atunci când a ajuns în stradă, fără nici un ban.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nimic din prezentul fără griji nu trădează trecutul extrem de dur al lui Maye Musk, mama celui de-al doilea cel mai bogat om de pe planetă. Maye nu a avut dintotdeauna lumea la picioare și puțini știu că a trăit chiar și momente când abia avea ce mânca.

Cum a ajuns mama lui Elon Musk în stradă, fără niciun ban, cu 3 copii de hrănit. Povestea neștiută a lui Maye MuskCum a ajuns mama lui Elon Musk în stradă, fără niciun ban, cu 3 copii de hrănit. Povestea neștiută a lui Maye Musk

Maye Musk a trecut prin iad ca să-şi poată creşte copiii

femeie cu o personalitate puternică şi cu o poveste de viaţă incredibilă, Maye a trecut prin iad ca să-şi poată creşte copiii (nr. Elon mai are o soră şi un frate) decent, timp în care şi-a clădit nu una, ci două cariere.

Finalistă Miss Africa de Sud la 21 de ani, Maye credea că şi-a găsit alesul când l-a întâlnit pe tatăl lui Elon, Errol Musk, un inginer înstărit. După nouă ani de căsnicie, femeia s-a trezit practic în stradă, fără niciun ban, cu trei guri de hrănit şi victimă a violenţei domestice, pe deasupra.

„Îmi era prea frică să-i spun cuiva de asta, îmi era jenă. Mi-a spus de atâtea ori că sunt proastă, urâtă, plictisitoare… Era bogat, dar s-a asigurat că eu voi rămâne fără nimic, a povestit aceasta pentru Harpers Bazaar.â

Citește și: Cine este Bianca Mihalcea, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, la Românii au Talent. A rămas fără tată la 11 ani

Citește și: De ce a vrut Radu Vâlcan să se întoarcă în România de la filmările Insula Iubirii, din Thailanda:„Mi-a trimis poza asta’

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…’/ EXCLUSIV

Mama lui Elon Musk a luptat pentru custodia copiilor

Au urmat lupte interminabile pentru custodie, iar Errol găsea săptămânal un nou pretext ca să o dea în judecată. În tot acest timp, Maye, ajunsă cu cei trei copii în Canada, îşi luase cinci joburi pentru a se descurca, iar duminica era zi rezervată menajului şi gătitului.

Cumpăram haine second-hand şi nu ne permiteam să ieşim la restaurant să mâncăm. Multă vreme mi-am hrănit copiii cu sandvişuri cu unt de arahide.

Le plăcea la nebunie! Nu şi-au dat seama nicio secundă că eram săraci, mărturisea frumoasa blondă în cartea autobiografică, potrivit okmagazine.ro.

„Viaţa mea socială era zero. Nu acceptam invitaţiile bărbaţilor la cină, de teamă că va trebui să împart nota la final, iar asta însemna să nu mai am bani de mâncare pentru cei mici, spunea Maye Musk.

Cum și-a ajutat Maye Musk fiul să devină al doilea cel mai bogat om din lume

În clipa în care Elon, pe care l-a alintat toată copilăria „micul geniu şi fratele lui au fondat prima lor afacere, o companie de software, Maye le-a dat 10.000 de dolari, economiile sale de-o viaţă, pentru a-i ajuta la început de drum.

Când a împlinit 50 de ani, aceasta a primit de la copiii ei o casă şi o maşinuţă de jucărie, cu promisiunea că de îndată ce se vor pune pe picioare, îi vor oferi variantele în mărime naturală. Ceea ce, desigur, s-a întâmplat.

Cu toate că Elon Musk este starul familiei, Maye îşi laudă toţi cei trei copii în mod egal în interviuri. Kimbal deţine un lanţ de restaurante, iar Tosca este regizoare. Ambii multimilionari.

Ce avere are Maye Musk, mama lui Elon Musk

Maye Musk are o avere personală de circa 20 de milioane de dolari şi a declarat public că nu va renunţa niciodată la muncă.

„Refuz pensionarea. Mama mea nu s-a pensionat niciodată. O să lucrez până nu mă mai vrea nimeni şi apoi o să găsesc eu altceva de făcut. Mă apuc de cercetare în nutriţie, e una dintre plăcerile mele, a declarat în New York Times.

Secretul reuşitei lui Maye Musk, care şi-a crescut copiii în acelaşi spirit liber şi cutezător, este că s-a ghidat mereu după sfatul părinţilor ei: „Trăieşte periculos, dar cu atenţie!, citează OK magazine.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter