Maria Cârneci face parastas la azil, la doi ani de la moartea soțului: "A fost jumătatea sufletului meu"

Publicat pe

Maria Cârneci pregătește parastasul de doi ani pentru soțul său, care s-a stins în 2019, din cauza unei boli nemiloase. Artista de muzică populară a ales să faca parastasul la un azil și va pregăti pachete pentru prieteni și rude, având în vedere restricțiile care interzis evenimentele la restaurant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După moartea soțului său, Maria Cârneci nu reușește să-și găsească alinarea și a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. De când a rămas singură, gândurile urâte o năpădesc și Maria Cârneci spune că doar nepoțelele o ajută să mai treacă peste clipele grele.

'Am noroc cu cele două nepoțele care îmi mai alină din dor, din durere, din întrebări, din gândurile urâte și așa mai departe, dar ce ține de mine, de sufletul meu și de ființa mea, încerc să fac tot ce îmi stă în putință să îi fac toate rânduielile pentru că a fost un om de mare calitate.

Eu am găsit o soluție care mi se pare foarte frumoasă și omenească, o să duc la un azil tot ce trebuie, o să dau o masă acolo, am să fac și câteva pachete pentru prieteni, rude. Am să îmi fac datoria, chiar dacă nu putem să ne adunăm la un restaurant.' a mai declarat artista pentru fanatik.ro.

Citește și: Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr.Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai:„Ne lipsește tuturor’

Citește și: Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian.Procurorii s-au autosesizat

Interpreta de muzică populară și soțul său s-au cunoscut la concursul 'Floarea din Grădină', Romulus Petrescu fiind la vremea respectivă directorul hotelului în care artista era cazată.

Din clipa în care s-au văzut, până în ultima zi, cei doi au fost de nedespărțit, iar din dragostea lor s-a născut cel care avea să îi rămână sprijin Mariei Cârneci, fiul lor Eduard.

'A fost jumătatea sufletului meu și îmi este greu. Când trăiești cu un om aproape 40 de ani, când împarți și bune și rele, totul pleacă de la educație, pentru că dacă nu era așa omul ăsta…îți dai seama că nu stai atâta timp cu un om cu care nu vibrezi pe aceleași unde ca el.

Nu am și nu am avut vreodată ce să îi reproșez, iar din acest motiv, tot ce ține de mine și de sufletul meu, am să îi cinstesc memoria, pentru că a fost om, a fost soț, a fost prieten, a fost tot ce am vrut pentru sufletul și pentru familia mea.' a declarat Maria Cârneci.

Și parastasul de un an, dar și celelalte pomeni au fost făcute de Maria Cârneci tot la azilul de bătrâni.

Maria Cârneci, îndurerată și de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Maria Cârneci a avut o relație aparte cu Petrică Mîțu Stoian, ținând cont de faptul că s-a întâmplat de nenumărate ori să împartă aceeași scenă, prin prima meseriei.

'Este o pierdere uriașă, lăsând relațiile dintre noi, colegi, prieteni. Pentru noi a picat ca un trăsnet pentru că, chiar anul acesta, am avut atâtea și atâtea emisiuni împreună. Este dureros. Petrică era un coleg dintre cei însemnați de Dumnezeu, era un on minunat.

Nu avea treabă cu nimic, cu viața nimănui. Din acest punct de vedere l-am admirat, l-am apreciat, pentru că nu-și ocupa viața și timpul cu mărunțișuri, cu bârfe de doi lei. Era un om care își vedea de viața lui, în schimb dacă putea ajuta pe cineva, un tânăr, un copil, ajuta.

Era un altruist, un om de calitate. La 61 de ani avea multe de spus, multe de arătat, dar din păcate, așa cum îmi place mie să spun că viața este între două prezențe necunoscute, nu știm noi cât durează pentru niciunul dintre noi, nu știm nici cât va fi și cum va fi drumul pe care mergem, suntem la mâna lui Dumnezeu', a mai povestit cântăreața.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter