De ce și-au amânat Maria Constantin și Robert Stoica nunta: "Nu aș putea să..."

Publicat pe

Maria Constantin și Robert Stoica nu se mai căsătoresc, însă decizia nu este definitivă, ci doar una adaptată condițiilor momentului. Astfel, nunta a fost amânată și nu anulată, iar cântăreața de muzică populară spune că rămâne în picioare decizia ei de a se mărita cu Robert.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fanii Mariei Constantin așteptau cu nerăbădare să o vadă pe artistă, din nou, în rochie de mireasă, dar aceasta a anunțat că nu va mai avea loc nici o nuntă prea curând. De vină sunt restricțiile impuse de autorități și Maria nu a avut de ales decât să lase nunta pentru vremuri viitoare ceva mai libere, când se va putea distra alături de sute de invitați.

De ce și-au amânat Maria Constantin și Robert Stoica  nunta: "Nu aș putea să..."De ce și-au amânat Maria Constantin și Robert Stoica  nunta: "Nu aș putea să..."

Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată, este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit!”, a declarat Maria Constantin, pentru click.ro.

Maria Constantin a mai fost măritată de două ori

Maria Constantin are deja două căsătorii la activ, însă de fiecare dintre soți s-a despărțit cu mare scandal. A rămas, totuși, optimistă și trage speranțe că a treia căsnicie va fi cu noroc.

Nu a fost dorința mea acerbă de a avea un trecut tumultuos. Mi-am dorit, pur și simplu, o familie. Dacă nu a fost să fie, asta este. Eu, în sfârșit, mi-am găsit liniștea aia pe care o căutam. Sper că a treia oară să fie cu noroc!

Eu am pus punct de fiecare dată pentru că nu mă mai simțeam ok. Nu mă interesează că mă judecă lumea. Lumea nu-mi achită mie facturile lună de lună. Trecutul este trecut, prezentul este prezent', a mai spus artista.

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite.El și Sabina au o relație la distanță

Citește și: Ce a făcut afaceristul Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accidentul aviatic

Citește și: Ce avere avea Dan Petrescu, afaceristul mort în accidentul aviatic din Milano.Era unul dintre cei mai bogați români!

Cum s-au cunoscut Maria Constantin și Robert Stoica

Maria Constantin și Robert Stoica sunt într-o relație de aproximativ doi ani. Cei doi parteneri s-au cunoscut la un eveniment și s-au plăcut pe loc.

Încă din primul moment, Maria Constantin a fost atrasă imediat de fizicul lui și a vrut să afle cât mai rapid cine e, iar la scurt timp a intrat în vorbă cu el. Mai mult spune că atracția a fost reciprocă, însă tânărul fiind mai timid nu a făcut primul pas gândindu-se că nu se va uita vedeta TV la el.

La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit', a spus, recent, Maria Constantin.

„A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult’, a mai spus ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter