Maria Dragomiroiu se simte umilită de pensia pe care o primeşte: „Cum aş putea să trăiesc eu?” / Câţi bani primeşte după 40 de ani de muncă

Publicat pe

Luna trecută, Maria Dragomiroiu a ieşit la pensie şi a avut un şoc atunci când a aflat că suma pe care o va primi lună de lună, din partea statului, va fi 1200 de lei. Cântăreaţa de muzică populară se simte umilită că, după 40 de ani de muncă, este răsplătită cu o pensie atât de mică.

 

Maria Dragomiroiu se simte umilită de pensia pe care o primeşte: „Cum aş putea să trăiesc eu?' / Câţi bani primeşte după 40 de ani de muncăMaria Dragomiroiu se simte umilită de pensia pe care o primeşte: „Cum aş putea să trăiesc eu?' / Câţi bani primeşte după 40 de ani de muncă

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1200 de lei?”, a declarat Maria Dragomiroiu la „Răi Da Buni”.

Deşi a ieşit la pensie, Maria Dragomoriu spune că nu se desparte de scenă, deocamdată, dar nu pentru bani, ci pentru dragostea pe care o are pentru muzică.

A mers mai mult pe pierdere cu firma ei

Potrivit stirilekanald.ro, Maria Dragomiroiu şi-a înfiinţat în 2002 o firma specializată în „activităţi de intrepretare artistică (spectacole)', prin care îşi derulează afacerile din domeniul muzicii populare.

În ultimii zece ani, firma a fost mai mereu pe pierdere, excepţia fiind 2012, când societatea comercială a bifat un câştig net de 289.634 de lei (aproximativ 65.000 de euro). Ulterior, firma a avut iarăşi o perioadă proastă, cu trei ani consecutivi pe piedere, 2013, 2014 şi 2015, deficitul total fiind de aproape 23.000 de euro.

Ultimele rezultate de la Registrul Comerţului arată un reviriment al firmei celebrei cântăreţe de muzică populară, înregistrându-se pentru prima oară profit după 2012. Câştigul a fost de 24.772 de lei, adică aproximativ 5.500 de euro. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter