De ziua numelui, Maria Dragomiroiu a primit un semn divin de la mama sa: "Am visat-o și asta înseamnă că..."

Publicat pe

De ziua numelui său, în această zi specială a Nașterii Maicii Domnului, Maria Dragomiroiu a dezvăluit că a primit un semn special de la mama ei, care a murit acum 30 de ani. Maria Dragomiroiu și-a visat mama și spune că acesta este un semn clar că îi este dor de ea și o protejează de Sus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică, Maria Dragomiroiu își sărbătorește ziua numelui, dar nu uită de oamenii dragi care nu mai sunt printre noi. Solista de muzică populară spune că a făcut pomană astăzi pentru că a visat-o pe mama ei și știe că acesta este un semn clar că trebuie să împartă mâncare pentru sufletul ei.

De ziua numelui, Maria Dragomiroiu a primit un semn divin de la mama sa: "Am visat-o și asta înseamnă că..."De ziua numelui, Maria Dragomiroiu a primit un semn divin de la mama sa: "Am visat-o și asta înseamnă că..."

Maria Dragomiroiu spune că și-a înmormântat mama chiar pe 8 septembrie, așa că, de 30 de ani încoace, în această zi specială cu un ochi râde și cu altul plânge. Pe de o parte se bucură că poartă acest nume, iar pe de altă parte ziua de 8 septembrie îi amintește mereu că mama ei nu mai este.

'În această zi sfântă fac o mică pomană. I-am făcut o colivă și am și niște pachete pentru că am visat-o pe mămica mea dragă, pe care nu o mai am de 30 de ani.

Mi-este foarte dor de ea, a murit foarte tânără, am visat-o și asta înseamnă că s-a gândit la mine, înseamnă că și ei îi este dor de mine, așa cum îmi este și mie zilnic. Sper că-n felul acesta o să-mi liniștesc sufletul, nu puteam să nu-mi aduc aminte astăzi de mama mea.

A fost un suflet înălțător, așezat pe o treaptă superioară, chiar pe opt septembrie am înmormântat-o. Atunci când nu mai este mama nu ai mai sprijinul acela de părinți, nu mai ești copil. Mama a fost ceva special pentru mine, mai ales că a murit când eu aveam 30 de ani, am crezut atunci când o să se sfârșească lumea atunci', a spus Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol cu Josephine, la 6 luni după ce a devenit mamă:„Acum îi ies dințișorii, e mai mârâită’

Citește și: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu:„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă’

Citește și: De ce boală gravă suferă Andreea Antonescu încă din copilărie: „Beau și zece litri de apă pe zi’

În ciuda necazurilor, Maria Dragomiroiu a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și face viața frumoasă, iar familia pe care o are îi aduce cea mai mare împlinire.

„Sunt un om împlinit. Am o familie bună, copii cuminți, la casele lor. Vreau doar sănătate și să mai pot să cânt. Eu mă simt ca la 20 de ani', a mai adăugat interpreta de muzică populară„, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Soțul i-a fost dintotdeauna un sprijin real Mariei Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu afirmă că a avut foarte mare noroc atunci când l-a întâlnit pe partenerul său de viață, mai ales că acesta a susținut-o în carieră pe cât de mult se poate, astfel că meritele îi aparțin și lui Bebe, omul ce i-a fost alături artistei, potrivit spuselor ei.

„Asta este de la Dumnezeu să ai orocul să întâlnești în viață omul care să te înțeleagă, să te aprecieze, să te propulseze, care să fie acolo lângă tine oricând pentru că eu sunt Rac și Racii imediat plâng, eu dacă cineva îmi adresează cuvinte grele, eu nu răspund eu plâng, dar a fost în spatele meu acest om minunat', a declarat Maria Dragomiroiu.

Vezi şi ce înseamnă când visezi păianjeni, când visezi purici, când visezi câini sau când visezi cai!

Citeşte şi despre ce înseamnă când visezi că te căsătorești şi despre ce înseamnă când te visezi mire!

Află ce înseamnă când visezi că plângi şi ce înseamnă când visezi că ți-a căzut un dinte! Ştii ce înseamnă când visezi foc sau ce înseamnă când visezi sânge?

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter