Maria Lucian Hohan a creat o rochie din dantela si perle pentru Ioana Ginghina

Publicat pe

Arta, personajul interpretat de Ioana Ginghina' in serialul „Aniela' va purta o rochie de bal din dantela, perle si funde creata de Maria Lucia Hohan.

Designerul s-a indragostit de aceasta rochie si se gandeste sa reinterpreteze anumite detalii in colectiile viitoare.

Ioana Ginghina

Provocarea in sine de a crea o rochie de epoca pentru acest serial a fost mare, deoarece eu creez pentru femeia moderna si nu este usor sa ma transpun in pielea personajului din 1900. Am studiat croiul specific si m-am supus specificului perioadei, insa am folosit aceleasi materiale si culori ca si in colectia mea actuala. Am indulcit totul cu multa dantela si perle si am adaugat si cateva funde pentru a completa look-ul.', declara Maria Lucia Hohan.

Ioana s-a bucurat cand a aflat ca rochia de bal va fi creata de Maria Lucia Hohan, cea care i-a facut si rochia de mireasa.

Maria Lucia Hohan este creatoarea mea de suflet, ea mi-a creat rochia de mireasa si am comunicat foarte bine si atunci. Tin minte ca nu aveam timp de mers la probe si la discutii din cauza programului meu aglomerat, asa ca dintr-o discutie si doua probe a iesit minunatia mea de rochie. Asa ca aveam <> ca si rochia Artei o sa iasa foarte bine. Si asa a si fost. Si m-am bucurat sa vad in ea ceva din Maria sau mai bine zis din stilul ei, are in ea materiale care le poti descoperi si in colectiile Mariei Hohan, anume matasea si muselina. Are aplicate pe ea, manual, perle si o dantela care o imbogateste si ii da o pretiozitate aparte. Trena este iarasi deosebita si desi da senzatia de greutate, nu e deloc asa. Dupa parerea mea, rochia aceasta este o opera de arta. Am filmat cu ea doua zile, in care am si dansat valsul vienez si s-a dovedit a fi o rochie comoda », spune Ioana Ginghina.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter