Maria Sharapova – ONU îi retrage titlul de Ambsador al Bunăvoinţei

Publicat pe

După ce a mărturisit că a fost depistată pozitiv la US Open-ul Australiei, viaţa jucătoarei de tenis Maria Sharapova s-a schimbat complet.

 

sharapova

 

Rând pe rând, mari sponsori au părăsit-o, iar acum a venit rândul Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) să anunţe că-i retrage titlul de Ambasador al Bunăvoinţei.

 

Fostul lider mondial deţinea acest titlu de 9 ani, iar ONU a declarat că îi va suspenda activitatea pe parcursul anchetei, mulţumindu-i pentru contribuţia sa de până acum în ajutarea supravieţuitorilor dezastrului de la Cernobîl din 1986.

 

Maria Sharapova primeşte astfel o lovitură dură, mai ales că mărturisise că este extrem de mândră de această activitate ca Ambasador ONU al Bunăvoinţei.

 

Jucătoarea de tenis a organizat recent o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că a fost depistată pozitiv şi că s-a dopat cu meldonium, o substanţă intrată pe lista medicamentelor interzise de la 1 ianuarie.

 

Imediat, 3 mari companii a căror imagine era, Nike, Tag Hauer şi Porsche, au întrerupt contractele pe care le aveau cu jucătoarea rusă de tenis. Pe de altă parte, curajul său de a face acest anunţ a fost salutat de mulţi dintre jucătorii de tenis.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter