Mariah Carey – Planuri pentru o nuntă grandioasă în această vară

Publicat pe

Mariah Carey este in al 9-lea cer după ce a fost cerută în căsătorie săptămâna trecută de iubitul ei, miliardul australian James Packer.

 

La 7 luni de la inceputul idielei lor, acesta i-a oferit un inel de logodnă cu un diamant de 35 de carate, valoarea bijuteriei fiind estimată la 7 milioane de dolari.

 

Potrivit presei americane, căsătoria va avea loc în această vară şi se anunţă una cu adevărat grandioasă. Artista ar putea avea exact ceremonia la care visează, dat fiind faptul că iubitul ei are o avere uriaşă.

 

„Mariah este entuziasmată. A visat să se mărite cu el de când s-au cunoscut şi acum caută exact ce fel de ceremonie să aleagă. Ea doreşte să se căsătorească în această vară, dacă este posibil, acolo unde s-au întâlnit, pe coasta mediteraneeană'.

 

Căsătoria nu pare să-i surprindă pe cei din anturajul celor doi, care, din momentul în care au devenit iubiţi, îşi petrec tot timpul împreună.„Au o legătură incredibilă, este o experienţă superbă pentru amândoi. Cine stă doar 5 minute în preajma lor îşi dă seama de marea dragoste care îi leagă'.

 

La 45 de ani, Mariah Carey se află în faţa celei de-a 3-a căsătorii, dupa cele cu Tommy Mottola şi Nick Cannon, cel care este şi tatăl celor doi copii ai ei.

 

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Mariah Carey – Planuri pentru o nuntă grandioasă în această varăMariah Carey – Planuri pentru o nuntă grandioasă în această vară

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter