Mariah Carey s-a logodit. Diva se pregăteşte pentru a 3-a căsătorie

Publicat pe

Mariah Carey s-a logodit la New York cu miliardarul australian James Packer după o relaţie de 7 luni şi la 2 ani de când se cunosc.

 

Cântăreaţa americană în vârstă de 45 de ani ar fi primit joi seara de la iubitul ei un inel de logodnă superb, cu un diamant de 35 de carate.

 

Surprinşi mai tot timpul împreună în vara trecută, cei doi au dat de bănuit că relaţia dintre ei este din ce în ce mai serioasă.

 

„Sunt îndrăgostiţi nebuneşte unul de altul. Sunt de nedespărţit din momentul în care au depăşit perioada de simplă amiciţie. Exista o legătură puternică între ei. Oricine petrece 5 minute în compania lor vede o mare dragoste', a declarat un apropiat.

 

Cât despre căsătorie, aceasta mai trebuie să aştepte până când Mariah va finaliza divorţul de Nick Cannon, tatăl celor doi copii ai ei, gemenii Monroe si Morrocan, în vârstă de 4 ani.

 

Cântăreaţa se află în faţa celei de-a 3-a nunţi, îniante de rapper-ul Nick Cannon ea mai fiind căsătorită cu mogulul din industria muzicală Tommy Mottola. Tot la 3-a căsătorie va fi şi James Packer in varsta de 48 de ani si a cărui avere este estimată la 4.6 miliarde dolari.

 

Acesta a mai fost însurat cu manechinul Jodhi Meares şi cântăreaţa Erica Baxter, împreună cu care are 3 copii.

 

Foto: Hepta

 

Mariah Carey s-a logodit. Diva se pregăteşte pentru a 3-a căsătorieMariah Carey s-a logodit. Diva se pregăteşte pentru a 3-a căsătorie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter