Mario Fresh, totul despre revederea cu Alexia Eram, după 10 săptămâni la Exatlon: ”A închiriat o cameră la hotel”

Publicat pe

Mario Fresh s-a întors recent din Republica Dominicană, acolo unde a participat la Exatlon. După ce două luni și jumătate nu și-a văzut iubita, artistul ardea de nerăbdare să o vadă pe Alexia Eram. Au vrut să-și facă surpriză, însă un gest a fost foarte comentat de fanii lor.

Mario Fresh și Alexia Eram s-au întâlnit la câteva zile după ce artistul a fost eliminat de la Exatlon. A vrut să-i facă o surpriză, însă totul a fost dat peste cap de programul Alexiei. Mario Fresh a vrut să meargă la Londra, însă Alexia venea în București.

Cei doi s-au întâlnit la studio, unde Alexia Eram îl aștepta fără ca el să știe, deși Mario Fresh bănuia că iubita lui este acolo. Așa a și fost, pentru că Alexia Eram îl aștepta la studio. Cei doi nu se mai văzuseră de două luni și jumătate.

'Lumea ne-a criticat puțin pentru că aș fi avut eu o reacție prea banală. Eu trebuia să mă duc în Londra, dar nu s-a putut, pentru că ea venea în București. Ea nu știa că eu am fost eliminat. Am ajuns în București și nu voiam să-i dau mesaj. Ea s-a prins. Alexia m-a întrebat 'ce faci maine?', iar eu i-am zis că mă duc la Brașov, deși eu nu mă duceam. L-a sunat pe un prieten ca să-l întrebe unde mergem și m-am prins că o să vină ea în București. 

Era ziua unei colege de la studio, iar eu știam că Alexia este acolo. I-am luat și ei un trandafir și pentru sărbătorită un buchet de flori. Lumea de pe YouTube ne-a criticat pentru că eu nu am avut o reacție extraordinară, dar eu știam că va fi acolo. (…) Lumea nu știa că era ziua unei fete și nu puteam să o ignorăm', a povestit Mario Fresh la Interviurile VIVA!.

Alexia Eram, surpriză pentru Mario Fresh

Alexia Eram a pus la cale o surpriză pentru iubitul ei. Artistul dorme la ea acasa atunci când Alexia este în țară, dar de data aceasta a închiriat o cameră de hotel doar pentru ei doi.

'Am stat la ea. În prima seară mi-a făcut o surpriză. Mi-a zis că mergem la o prietenă. Eram pe Magheru și ne-am oprit, iar Alexia mi-a zis că în seara aceea stăm la un hotel. Eu nu înțelegeam nimic. Ea a închiriat o cameră la hotel.', a povestit Mario Fresh la Interviurile VIVA!.

Citește și: Ce face Mario Fresh cu banii pe care i-a câștigat la Exatlon: 'Am zis să-mi iau casă și apoi mașină'

Citește și: Cum a rezistat Mario Fresh fără telefon mobil și fără Alexia Eram la Exatlon: 'Mă gândeam nonstop la ea!'

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter