Ea este Maye Musk, mama celebrului Elon, care, la 70 de ani, face modelling la fel de bine ca fiul său afaceri

Publicat pe de Alina Dan

'Nu vreau să par mai tânără!' susținea Maye Musk într-un interviu acordat cu ocazia apariției pe coperta glossy a unei reviste de peste Ocean. Dar pare tânără, mult mai tânără decât cei 70 de ani pe care îi poartă în cartea de identitate. Cum a ajuns Maye Musk, dieteticianul și modelul cu păr cărunt, dar și mamă a celebrului Elon Musk să fie considerată și acum o 'IT girl'? 'Este chiar hilar!', a fost răspunsul pe care ea l-a oferit la această întrebare.

'Prietenii îmi spun că sunt celebră pentru că Elon este celebru', a adăugat ea zâmbind. Și, văzând-o îți dai seama că nu este nici pe departe adevărat și că, mai degrabă, afirmația este un soi de cochetărie feminină, un alint. Pentru că doar celebritatea fiului nu ar urca-o nici pe cel mai mare panou publicitar din Times Square – într-o campanie pentru Virgin America – și nici nu ar convinge-o pe Beyonce să o distribuie în videoclipul ei Haunted.

Ea este Maye Musk, mama celebrului Elon, care, la 70 de ani, face modelling la fel de bine ca fiul său afaceriEa este Maye Musk, mama celebrului Elon, care, la 70 de ani, face modelling la fel de bine ca fiul său afaceri

Maye Musk, mama celebrului Elon Musk și a nu mai puțin faimoșilor Kimbal și Tosca

Povestea de viață a lui Maye Musk se poate citi ca un roman de aventuri. S-a născut Maye Haldeman, în Regina, Saskatchewan, în 1948. Tată ei era îngrijitor, iar mama ei instructor de dans de societate. Familia lui Maye, din care mai făceau parte doi frați, s-a mutat în Pretoria, Africa de Sud. La 15 ani, Maye a început o carieră în modelling – 'era perioada în care modelele trebuiau să aibă propriile accesorii și bijuterii', își amintește ea.

În 1969, era finalista Miss Africa de Sud. La 21 de ani avea deja diplomă de licență în dietetică și nutriție și, de atunci, a jonglat cu aceeași grație cu moda și cu alimentația sănătoasă.

Maye s-a căsătorit, în 1970, cu Errol Musk, un inginer cu care a avut trei copii: Kimbal, Tosca si Elon. După nouă ani, cei doi au divorțat, iar ea a luat decizia de a părăsi Africa de Sud, aflată în plin apartheid, și să se mute împreună cu cei trei copii în SUA.

În privința copiilor, Maye nu poate decât să se declare o mamă fericită: încă de mic, Elon era supranumit 'micul geniu', Kimbal a creat Kitchen, un celebru lanț de restaurant, iar Tosca este cineaste. Maye s-a mutat în Toronto, apoi New York, iar acum locuiește în Marina del Rey, California, pentru a fi alături de nepoți.

Maye Musk este, dincolo de mama lui Elon, una dintre cele mai frumoase femei din lume trecute de mult de prima tinerețe. Comparabilă cu Jane Fonda, frumosul model septuagenar este favorita fotografilor de modă și a marilor branduri. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter