Medicii i-au interzis! Ce nu are voie Gabriela Cristea să facă la a doua sarcină: ”Voi fi monitorizată mai des”

Publicat pe

Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară, iar vestea a fost una total neașteptată, chiar și pentru ea și Tavi Clonda. Prezentatoarea TV de la 'Te iubesc de nu te vezi' a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde viitoarea mămică a dat primul interviu despre sarcină. Ce nu are voie Gabriela Cristea să facă la a doua sarcină ne-a spus chiar ea. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi vor deveni părinți de fetiță și sunt foarte emoționați. Pentru că nu au trecut nici doi ani între cele două cezariene, Gabriela Cristea este acum mult mai mult monitorizată de către medici, ba chiar aceștia i-au interzis să facă anumite lucruri. De exemplu, prezentatoarea TV de la Antena Stars nu are voie să facă efort, să ridice și să care, ceea ce implică să nu o mai ia în brațe pe micuța Victoria.

'La sarcina asta nu mai am voie să car și să ridic. Pe Victoria o iau în brațe doar atunci când stau jos. Eu nu am nici doi ani între cele două cezariene, iar atunci tăietura de pe uter este mai fragilă, iar atunci când se apropie perioada de naștere voi fi monitorizată mai des. Voi face tot cezariană. Medicul va decide când voi naște. Am avut niște mici complicații la prima cezariană. Am făcut o alergie la un fir de sutură, așa s-a întâmplat. Până s-a absorbit firul în organism, două luni mi-a fost rău', a declarat Gabriela Cristea la Interviurile VIVA!.

Citește și: Gabriela Cristea are pofte pe parcursul sarcinii. Prezentatoarea TV nu se poate abţine nici în emisiune

Citește și: Ce sumă a luat Gabriela Cristea de la stat pentru concediul de maternitate. Documentul a fost făcut public

Citește și: Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter