Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară

Publicat pe

Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Prezentatoarea TV așteaptă cel de-al doilea copil, iar anunțul a fost făcut chiar de ziua ei. Gabriela Cristea și-a dorit mult de tot să aibă copii, iar pentru asta făcut multe tratamente.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o fetiță pe numele Bella Victoria Margot. După Andreea Bălan și Mirela Vaida, prezentatoarea TV a dat marea veste. Deocamdată sexul bebelușului nu se știe.

Pe 23 septembrie 2017, în urmă cu doar un an, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda deveneau părinții unei fetițe minunate.  Tavi Clonda a dat dovadă de curaj și a asistat la naşterea fetiței sale care a primit nota 10 atunci când a venit pe lume.

Gabriela Cristea a urmat multe tratamente și a făcut multe sacrificii pentru a rămâne însărcinată.

Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oarăGabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară

Gabriela Cristea a făcut injecții în burtă pe timpul sarcinii

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente. Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat', a mărturisit Gabriela Cristea, în urmă cu câteva luni.

Gabriela Cristea a împlinit 44 de ani

Astăzi, Gabriela Cristea împlinește 44 de ani. Tavi Clonda i-a transmis un mesaj absolut emoționant soției sale. „La mulţi ani, scumpa mea soţie! Să fii sănătoasă, fericită pentru că iubită şi împlinită eşti! Îţi mulţumesc pentru că exişti, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că te-am întâlnit şi am reuşit să ne îndeplinim visele şi să clădim cea mai frumoasă familie! Gabriela, te iubesc! ?❤️??✌?’, a scris Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea 'Te iubesc de nu te vezi'

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter