Meg Ryan - De nerecunoscut la Paris Fashion Week

Publicat pe

Meg Ryan și-a făcut apariția la Paris Fashion Week cu un look total diferit. Fața actriței în vârstă de 53 de ani arată cu totul diferit față de cea cu care ne-am obișnuit, iar corpul ei, mai slab ca oricând, este asemenătoar cu cel al unei anorexice.

 

meg3

 

Actriţa este schimbată în mod dramatic din cauza operaţiilor estetice si injectiilor cu Botox care i-au distrus chipul şi la care a recurs după împlinirea vârstei de 40 de ani.

 

La Paris, ea și-a făcut apariția într-o rochie senzuală din dantelă, cu porțiuni transparente care dezvăluie și mai mult noua siluetă a starulului care a atins apogeul celebrității în anii ‘90.

 

 

meg2

 

Actrița nu a mai jucat într-un film din 2009, când a apărut în producția ,,Serious Moonlight”, iar acum se pregătește să își facă revenirea o data cu pelicula ,,Ithaca”, in care joaca alături de Tom Hanks și Sam Shepard. Pentru acestă productie, ea semnează și regia. Pe plan personal, Meg Ryan are de trei ani o relație cu cântărețul de muzică rock John Mellencamp, în vârstă de 63 de ani.

 

Schimbarea radicală a lui Meg este la fel de suprinzătoarea ca aceea cu care ne-a suprins Renée Zellweger la finalul anului 2014.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Northfoto

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter