Megan Fox şi Brian Austin Green – Povestea merge mai departe

Publicat pe

La 29 de ani, Megan Fox este însărcinată pentru a 3-a oară, actriţa dezvăluindu-şi burtica de gravidă la evenimentul ComicCon de la Las Vegas.

 

megan1

 

A fost o adevărată surpriză, pentru că actriţa îşi anunţase anul trecut despărţirea de Brian Austin Green, tatăl celor doi băieţi ai lor. Cei doi se despărţeau după o relaţie de 11 ani şi o căsătorie de 5 ani.

 

Despărţirea nu a fost însă de durată, fiind văzuţi în repetate rânduri împreună după anunţul divorţului, semn că sentimentele dintre ei erau în continuare foarte puternice.

 

Potrivit unor surse citate de revista People, tatăl copilului este Brian, cei doi încercând să-şi salveze căsătoria.

 

„Bineînţeles că Brian este tatăl. Nu au încetat nici o clipă să se iubească şi să fie părinţi devotaţi pentru copiii lor', a declarat o sursă pentru revista americană.

 

Sarcina este o surpriză şi pentru ei, Meg şi Brian fiind foarte entuziasmaţi de ceea ce se întâmplă acum în vieţile or. Locuiesc din nou împreună şi se străduiesc să-şi salveze căsătoria.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter