Meghan Markle, criticată fiindcă și-a modificat inelul de logodnă! Prințul Harry l-a creat special pentru ea!

Publicat pe

Fanii Ducesei de Cambridge au constatat că Meghan Markle și-a modificat inelul de logodnă primit de la Prințul Harry, iar acest fapt nu a fost deloc de natură să îi bucure…

La prima sa apariție oficială după ce a devenit mamă, cu ocazia Trooping the Colour, când a participat alături de ceilalți membri ai familiei regale britanice la sărbătorirea zilei de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle și-a surprins fanii afișând un alt inel de logodnă! Ulterior, aceștia au realizat că, de fapt, era vorba despre aceleași diamante, însă inelul fusese modificat! Meghan Markle, nemulțumită probabil de designul inițial al inelului, imaginat chiar de către Prințul Harry, a schimbat banda din aur a inelului cu una mult mai subțire, bătută în diamante (micro-pavé).

Meghan Markle a luat o decizie ciudată

Dat fiind că Harry a folosit pentru crearea inelului două diamante ce făceau parte din colecția mamei sale, Prințesa Diana, și unul din Botswana, unde el a făcut multă muncă de caritate, gestul lui Meghan Markle a fost considerat extrem de neelegant, chiar ofensator de către mulți. Printre cei deranjați de decizia Ducesei de Sussex se numără și Ingrid Seward, redactor -șef al publicației Majesty Magazine, care consideră că Meghan Markle a luat o „decizie ciudată”, spunând că această „părticică de istorie” n-ar fi trebuit modernizată.

Într-un interviu pentru Sun Online, aceasta a declarat: „Găsesc puțin ciudat faptul că Meghan a vrut să modifice un inel pe care soțul ei l-a creat special pentru ea. Un inel regal de logodnă este o părticică de istorie, nu o bijuterie care trebuie adusă la zi atunci când pare demodată”, a conchis Seward.

Foto: Hepta, Instagram

Meghan Markle, criticată fiindcă și-a modificat inelul de logodnă! Prințul Harry l-a creat special pentru ea!Meghan Markle, criticată fiindcă și-a modificat inelul de logodnă! Prințul Harry l-a creat special pentru ea!

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter