Meghan Markle, gest neașteptat! Cum și-a surprins Ducesa de Sussex fanii care o așteptau în fața unei cafenele

Publicat pe de Oana Pantazi

În timpul vizitei în Noua Zeelandă, Ducii de Sussex au vizitat o cafenea din Wellington, iar la ieșire, Meghan Markle a făcut un gest neașteptat – le-a oferit o tratație dulce unor elevi care o așteptau acolo de ceva vreme.

Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat recent o cafenea din Wellington, unde s-au întâlnit cu un grup de tineri pentru a discuta despre bunăstarea mintală și a afla informații despre programele de suport al sănătății mintale în Noua Zeelandă – focusul fiind asupra generației tinere. Întrevederea a durat circa 45 de minute, iar la ieșire Ducesa de Sussex a avut surpriza să vadă că erau așteptați de un grup de copilași de școală. Atunci Meghan a făcut un gest neașteptat…

În acel moment, Meghan s-a întors în cafenea și i-a întrebat pe angajați dacă poate lua niște dulciuri pentru copilașii care îi așteptau afară pe ea și pe Prințul Harry. S-a întors apoi cu un platou plin de dulciuri, spre bucuria celor mici, care îi așteptau de ceva vreme pe ea și pe Harry. Ulterior, unul dintre copilași a declarat: „Ne-au întrebat cum ne cheamă și au fost foarte drăguți, au vorbit atât de normal cu noi'.

Prințul Harry este îmbrățișat și tras de barbă de către un băiețel cu sindrom Down.

Meghan și Harry vor fi părinții perfecți

După ce filmarea în care Prințul Harry este îmbrățișat, mângâiat și tras de barbă de un băiețel cu sindrom Down a făcut ocolul planetei, iată că apar tot mai multe imagini care ne demonstrează că Meghan și Harry vor fi părinții perfecți. Cei doi iubesc copiii și nu se feresc să o arate, sunt empatici, răbdători și mai ales știu cum să se comporte cu cei mici, care îi adoră. Cea mai recentă dovadă – tot în Wellington, Noua Zeelandă, la cafeneaua unde și-a tratat fanii cu prăjituri, Meghan l-a consolat pe unul dintre micii lor fani, care, de emoție, a început să plângă. Joe Young, în vârstă de 5 ani, nu și-a putut reprima sentimentele la vederea cuplului regal, dar Meghan Markle l-a mângâiat, i-a zâmbit și i-a vorbit calm, reușind în cele din urmă să-l liniștească, așa că întrevederea s-a terminat cu bine. Cu siguranță micuții nu-i vor uita curând pe Meghan și Harry și cu atât mai puțin dulciurile cu care Meghan a insistat să fie serviți noii ei prieteni.

Foto: Hepta, Twitter

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter