Meghan Markle își ține viitorul soț din scurt! Prințul Harry nu mai bea și nu mai pierde nopțile cu prietenii

Publicat pe de Oana Pantazi

În ultima vreme, toată lumea a observat că aspectul fizic al Prințului Harry este mult îmbunătățit și deja se știe că asta i se datorează lui Meghan. Cel căruia i se spunea, până nu de mult, Prințul Playboy e schimbat însă și pe dinăuntru – Prințul Harry nu mai bea și nu mai pierde nopțile cu prietenii, preferând compania viitoarei sale soții!

De când e cu Meghan, Prințul Harry nu mai bea și nu mai pierde nopțile cu prietenii.

De când e cu Meghan, Prințul Harry nu mai bea și nu mai pierde nopțile cu prietenii.

Că Prințul Harry s-a schimbat nu mai e un secret pentru nimeni, iar forma fizică senzațională pe care o afișează în ultima vreme dovedește că viitoarea lui soție, Meghan Markle, a reușit să-l țină departe de frigider. Nu demult, chiar propriul său frate, William, declara că abia așteaptă ca Harry să se însoare, pentru a nu mai da iama în frigiderul său, așa că e clar că Meghan nu doar că s-a străduit, ci chiar a reușit pe deplin să-l dea pe brazdă pe Harry în privința mișcării și a alimentației sănătoase. În plus, Prințul Harry nu mai bea și nu mai pierde nopțile cu prietenii, deci e pe cale să devină soțul ideal.

Pe 19 mai, Harry și Meghan vor deveni soț și soție.

Pe 19 mai, Harry și Meghan vor deveni soț și soție.

Citește și: Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat. cum au fost surprinși cei doi

Conform expertului regal Katie Nicholl, actrița americană a reușit să-l despartă pe Harry de o mulțime dintre obiceiurile sale proaste, punându-i, aproape pe nesimțite, neliniștitului burlac, o lesă pe care acesta o poartă cu mândrie, pentru că, până la urmă – nu-i așa? –, Meghan face totul din dragoste pentru viitorul ei soț… Katie a povestit pentru publicația TMZ că, recent, la o nuntă, spre uimirea tuturor, Harry a refuzat shot-urile de tequila și chiar s-a scuzat și a plecat mai devreme ca de obicei de la petrecere…

Meghan Markle și Prințul Harry, în ziua anunțării logodnei lor.

Meghan Markle și Prințul Harry, în ziua anunțării logodnei lor.

Mai mult, nu doar că acum Harry mănâncă sănătos, dar face și yoga împreună cu Meghan, îmbrățișând pe deplin stilul de viață al viitoarei sale soții. Trebuie să recunoaștem că stilul de viață din L.A. al actriței i se potrivește foarte bine Harry, care, în ultima vreme, nu doar că arată mult mai fit, ci pare și extrem de fericit și de îndrăgostit. Se spune că obiceiurile vechi dispar greu, dar iată că, în cazul lui Harry, nu a fost nevoie decât de cea mai simplă motivație: iubirea.

Citește și: Ilinca Vandici a fumat pe timpul sarcinii „Am fost sigură că e în regulă, am vorbit cu doctorița”

foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter