Meghan Markle nu mai poartă geantă tip „poștaș”. Iată motivul!

Publicat pe de Oana Pantazi

Unul dintre accesoriile preferate ale Ducesei de Sussex era comoda geantă casual purtată zilnic de milioane de femei, de care acum a trebuit să se despartă. Iată de ce Meghan Markle nu mai poartă geantă tip „poștaș'.

Meghan Markle nu mai poartă geantă tip „poștaș'. Iată motivul!Meghan Markle nu mai poartă geantă tip „poștaș'. Iată motivul!

După fiecare apariție a Ducesei de Sussex la evenimente formale sau informale, ținutele ei sunt radiografiate în amănunt și, în cel mai scurt timp, publicațiile vin cu sugestii pentru fashioniste sau întreprinzătorii scot replici mai ieftine ale outfiturilor ei, fiindcă e clar pentru toată lumea că Meghan este un trend-setter. De când s-a măritat cu Prințul Harry și a primit un titlu nobiliar, ea a renunțat la multe dintre hainele preferate, dar și la accesorii. Încet-încet, Ducesa de Sussex a început să semene cu celelalte membre ale familiei regale, fiindcă protocolul vestimentar nu-i permite prea multe combinații și nici să poarte ținute îndrăznețe.

Acum, Meghan nu mai poate ieși în public fără ciorapi și nici cu rochii scurte sau decoltate, trebuie să aibă permanent părul aranjat, iar machiajul trebuie să fie impecabil și în niciun caz strident. Nici măcar unghiile nu le poate purta într-o culoare mai îndrăzneață decât rozul-pal, dar, cu toate astea, soția lui Harry reușește să arate stylish și să aibă și un look modern în egală măsură. Din păcate însă, Meghan Markle nu mai poartă geantă tip „poștaș', unul dintre accesoriile ei preferate, iar motivul este unul cât se poate de simplu – acest tip de geantă, purtată de obicei transversal, nu cadrează cu noul statut de ducesă și membră a familiei regale britanice.

Chiar dacă Regina nu a pus punctul pe 'i' în această problemă, suverana are modul ei de a-și arăta preferințele, iar acesta este chiar exemplul personal. Ca atare, în ultima perioadă Meghan a purtat doar clutch-uri și, de altfel, e de înțeles. Expertul regal Penny Junor a explicat pentru Harpers Bazaar: „Bănuiesc că, atunci când era actriță, și nu membră a familiei regale, Meghan Markle își ținea banii, fardurile și o mie de prostioare în geantă – la fel ca noi toate. Acum, că este ducesă, nu are nevoie de mai mult de un ruj și, poate, de telefon'. În concluzie, Meghan a trebuit să renunțe la geanta ei preferată nu doar pentru că nu mai cadra cu noul statut – cu geanta purtată transversal poți să te duci la job sau la o ieșire cu fetele în oraș, dar nu în vizite oficiale! –, ci și pentru că, acum, nu mai are ce pune în ea… Ducesa nu mai are nici grija banilor, nici a cardurilor sau a actelor și, cu siguranță, nu poartă la ea cheile palatului!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter