Meghan Markle a călătorit 7 ore cu avionul, în luna a șaptea de sarcină! Motivul pentru care a încălcat protocolul regal

Publicat pe

Cu încălcările repetate ale protocolului regal comise de Meghan Markle ne-am obișnuit de mult și probabil că și Regina Elisabeta a II-a… De data asta însă Meghan Markle a călătorit la New York, timp de 7 ore, cu avionul, în luna a șaptea de sarcină! Mai mult, scopul pentru care a plecat reprezintă o altă încălcare a cutumelor familiei regale britanice.

Meghan Markle va naște la finele lunii aprilie. cu toate acestea, Ducesa de sussex a zburat cu avionul 7 ore!

Recent, Meghan Markle, care în luna aprilie va deveni mamă pentru prima oară, a zburat de la Londra la New York cu avionul, pentru a se întâlni cu prietenele sale apropiate înainte de a naște. Evident, Ducesa de Sussex va avea parte de o petrecere la care cumnata ei și soția Prințului William nici măcar nu a îndrăznit să viseze. Este vorba despre „Baby shower”, o petrecere extrem de populară peste Ocean, care sărbătorește venirea pe lume a bebelușului, dar pe care familia regală britanică nu o agreează. De ce? Pentru că, de obicei, cu această ocazie, lumea aduce daruri pentru viitorul nou-născut și se consideră că un bebeluș regal nu are nevoie de astfel de cadouri…

Recent, Meghan a declarat că se simte… „foarte însărcinată”.

5.000 de kilometri în aer, cu două luni înainte de a naște

Pentru Meghan a fost o perioadă extrem de grea, deoarece Ducesa de Sussex s-a confruntat cu mai multe scandaluri în ultimul timp. Și mai dureros pentru ea este faptul că trei membri ai familiei sale, printre care și Thomas Markle, tatăl ei, au fost implicați, aceștia denigrând-o în presă. La toate acestea se adaugă și zvonurile conform cărora ea și Kate Middleton nu se înțeleg bine, dar și cele cum că Meghan ar fi o șefă nesuferită care terorizează angajații de la Palat, și tabloul este complet. Nevoia Ducesei de Sussex de a evada este de înțeles, dar nu și faptul că a riscat să zboare nu mai puțin de 7 ore cu avionul, de la Londra la New York… Pentru acest lucru, Meghan a fost din nou criticată, cu atât mai mult cu cât după luna a șaptea de sarcină zborurile cu avionul nu mai sunt indicate.

Petrecere pentru copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

La scurt timp după ce cinci dintre prietenele lui Meghan au dat un interviu în care au depus mărturie despre adevăratul caracter al Ducesei, iată că apropiații ei s-au gândit că aceasta are nevoie de o pauză și de compania unor persoane care nu-i pun permanent la îndoială caracterul și intențiile. Drept urmare, potrivit publicației Hello!, 15 dintre prietenele lui Meghan au decis să sărbătorească apropiata naștere a bebelușului regal, așadar pe 19 februarie Ducesa de Sussex a avut parte de o petrecere „Baby shower”, într-o companie la fel de celebră. Conform aceleiași publicații, la petrecere au participat, printre alții, Doria Ragland, mama lui Meghan, Jessica Mulroney (cea care ar fi și organizat petrecerea, la hotelul Upper East Side din New York), Priyanka Chopra, Benita Litt, Serena Williams, Amal Clooney și Oprah Winfrey.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter