Meghan Markle și Prințul Harry au postat prima fotografie cu Archie. Ce drăgălaș este fiul Ducilor de Sussex!

Publicat pe

La două luni de când fiul lor Archie a venit pe lume, Meghan Markle și Prințul Harry au postat pe contul oficial de Instagram o fotografie cu fiul lor. În mai puțin de 24 de ore, poza a adunat mai bine de 2 milioane de aprecieri!

Contul oficial de Instagram al Ducilor de Sussex are mai mult de 8 milioane de urmăritori, iar acestora Meghan Markle și Prințul Harry le-au făcut o surpriză de Ziua Tatălui, postând o fotografie absolut înduioșătoare tată-fiu.

Archie a împlinit de curând două luni

Așa cum și-a obișnuit fanii, Ducesa de Sussex le-a făcut celor doi o fotografie sepia – Meghan adoră fotografiile de acest gen – în care Harry își ține fiul protector în brațe, în timp ce micuțul își strânge cu putere tatăl de unul dintre degete. Născut pe 6 mai, Archie Harryson Mountbatten-Windsor a împlinit deja două luni, iar aceasta este prima poză în care i se văd bine trăsăturile feței, fiind surprins cu ochii deschiși.

 

View this post on Instagram

 

Happy Fathers Day! And wishing a very special first Fathers Day to The Duke of Sussex! © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Atât Meghan, cât și Harry sunt extrem de grijulii cu micuțul lor, dar în special despre Ducesa de Sussex circulă zvonuri că ar fi o mamă excesiv de protectoare și că nu lasă pe nimeni să se apropie de copilul ei și nici să-i dea sfaturi de parenting.

Singura căreia Meghan îi permite să-l ia pe micuțul Archie în brațe este doar Doria Ragland, mama ei, însă nici aceasta nu ar avea prea mult parte de acest răsfăț, deoarece, se spune, Meghan nu poate sta prea mult timp departe de fiul ei. Dacă e să ne uităm la fotografia cu Archie și cu Harry, e și de înțeles de ce Ducesa de Sussex nu poate sta nicio clipă fără fiul ei…

Foto: Hepta, Instagram

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter