Meghan Markle și Prințul Harry se mută în casă nouă. „Distracția” îi costă 6,3 milioane de dolari pe plătitorii de taxe!

Publicat pe de Oana Pantazi

Palatul Kensington a făcut deja anunțul oficial – Meghan Markle și Prințul Harry se mută în casă nouă. Acest lucru, din păcate, nu-i va bucura pe plătitorii de taxe britanici, dintr-un motiv foarte întemeiat…

Asigurarea securității lui Meghan Markle și a Prințului Harry va costa cetățenii britanici o mulțime de bani!

Asigurarea securității lui Meghan Markle și a Prințului Harry va costa cetățenii britanici o mulțime de bani!

Vestea că Meghan Markle și Prințul Harry se mută în casă nouă a făcut deja ocolul lumii și, dat fiind gradul mare de interes pe care cuplul îl suscită, au început și speculațiile. Chiar dacă unora le-ar plăcea să fie adevărată speculația conform căreia Ducii de Sussex s-au decis să se mute de la Palatul Kensington din cauză că cele două cumnate, Meghan Markle și Kate Middleton, nu se suportă, de fapt, cuplul regal s-a decis să se mute la Windsor deoarece casa lor, cu doar două dormitoare, va deveni neîncăpătoare odată cu nașterea copilului. Punct!

Frogmore Cottage nu are sistem de securitate

Acestea fiind stabilite, Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta cât de curând în Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor. Spațiul unde vor locui Meghan și Harry este în plin proces de renovare și va fi gata curând pentru a primi acolo proaspăta familiei și viitorul lor copil, dar și o bonă, care se află cu siguranță pe lista de priorități a cuplului în acest moment. Conform datelor dezvăluite recent, asigurarea noilor măsuri de securitate s-ar putea ridica la 6,3 milioane de dolari.

Meghan și Harry vor deveni părinți la primăvară.

Meghan și Harry vor deveni părinți la primăvară.

La Palatul Kensington, unde locuiesc Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, există deja un sistem de securitate foarte bine pus la punct, dar la Frogmore Cottage, nu. În plus, acolo există și o pasarelă publică la 200 de metri de casă și un zid de doar 1.80 metri ce înconjoară perimetrul. Iar acești factori, alături de alții, pun serioase probleme de securitate. Fostul ofițer de protecție al Prințesei Diana a declarat:

Nu există protecție la Frogmore, nu locuiește nimeni acolo. Acum sunt implicate costuri pentru doi sau trei ofițeri de protecție pentru a se asigura că proprietatea este protejată cum trebuie de poliția din Thames Valley. Vor trebui să se producă schimbări majore în ceea ce privește asigurarea securității în jurul proprietății, care este expusă din toate părțile… E o sarcină uriașă.  Costurile pentru menținerea echipamentului de securitate, dar și pentru câțiva ofițeri cantonați în zonă, ar putea costa mai multe milioane în fiecare an.'

Frogmore Cottage, viitoarea locuință a lui Meghan Markle și a Prințului Harry de pe domeniul Windsor

Frogmore Cottage, viitoarea locuință a lui Meghan Markle și a Prințului Harry de pe domeniul Windsor

Nota de plată piperată e achitată de cetățenii britanici!

Cel mai deranjant va fi, cu siguranță, când va veni nota de plată, care este achitată, după cum se știe, de către plătitorii de taxe britanici, iar aceștia nu vor fi deloc încântați. S-ar putea însă ca, dat fiind că Prințul Harry își exercită meseria' cu entuziasm și face un lobby puternic peste hotare Angliei, indignarea să nu fie chiar atât de mare. Iar norocul familiei regale este că Meghan e, la rândul ei, foarte iubită…

Foto. Hepta, Twitter

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter