Mel Gibson, violent cu fosta iubita, Oksana

Publicat pe

Zilele in care Mel Gibson se iubea cu Oksana Grigorieva au trecut de mult, iar acum ies la lumina detalii picante despre relatia celor doi.

Mel Gibson, Oksana GrigorievaSe pare ca actorul a fost extrem de violent cu iubita lui, lovind-o cu pumnul si spargandu-i un dinte.

„A incercat sa protejeze copilul intr-un moment de furie a lui Mel si atunci el a pocnit-o peste fata de cateva ori, spargandu-i un dinte si provocandu-i o contuzie. Oksana a incercat sa nu-i strice reputatia, in ciuda a tot ce s-a intamplat intre ei. Ii pare rau ca a crezut in promisiunile lui.', a declarat un apropiat.

Saptamana trecuta, actorul a obtinut un ordin de restrictie impotriva Oksanei, acuzand-o ca si-a lovit fetita.

„Oksana si-a pierdut complet controlul in acea zi, tipand si zgaltaind-o pe Lucia ca pe o papusa de carpa. Mel a oprit-o inainte ca ea sa-si loveasca copilul.', a declarat o sursa pentru revista People.

Dupa o casatorie de 30 de ani, Mel Gibson si-a parasit sotia pentru rusoaica Oksana Grigorieva care i-a daruit cel de-al optulea copil, o fetita pe nume Lucia.

Acum, cei doi parinti lupta pentru custodia fetitei de opt luni, Oksana acuzandu-l pe Mel Gibson ca nu-i da niciun ban pentru copil.

Foto: www.hepta.ro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter