Melissa McCarthy a slăbit enorm. Transformarea spectaculoasă a actriţei

Publicat pe

Actriţa Melissa McCarthy a început un regim alimentar foarte strict, iar rezultatele sunt spectaculoase, vedeta pierzând peste 23 de kilograme.

 

Simpatica actriţă a surprins pe toată lumea cu noua sa înfăţişare, fanii săi de pe Facebook fiind entuziasmaţi de această schimbare.

 

Recent, actriţa a participat la un antrenament de fotbal şi a dat dovadă de o forma fizică de zile mari, sărind cu uşurinţă să prindă mingea.

 

„Am slăbit peste 23 de kg cu ajutorul unei diete bogate în proteine şi a absenţei carbohidraţilor, dar şi cu ajutorul familiei”, a recunoscut ea.

 

Într-o altă fotografie postată pe Instagram, Melissa arată senzaţional într-un outfit foarte stylish: pantaloni mulaţi, un top negru şi o pereche de pantofi cu toc. Talia şi picioarele i s-au subţiat vizibil, iar actriţa radiază de fericire. „Arăţi minunat', au fost cele mai întâlnite comentarii pe care le-a primit.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Melissa McCarthy a slăbit enorm. Transformarea spectaculoasă a actriţeiMelissa McCarthy a slăbit enorm. Transformarea spectaculoasă a actriţei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter