Mesajul emoționant al Gabrielei Cristea pentru Andreea Bălan după ce a făcut stop cardio-respirator pe masa de naștere

Publicat pe

Vestea că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator pe masa de naștere a picat ca un trăsnet pentru fanii artistei, dar mai cu seamă i-a șocat pe prietenii apropiați și pe membrii familiei sale. Sute de mesaje de susținere a primit cântăreața care aseară a adus pe lume cea de-a doua fetiță, una dintre cele mai emoționante încurajări venind din partea prietenei ei, Gabriela Cristea.

 

Situația extrem de dificilă prin care trece Andreea Bălan i-a impresionat pe toți cei care o îndrăgesc și au felicitat-o înainte să intre în sala de operație, fără să se aștepte o secundă că bucuria aducerii pe lume a celui de-al doilea copil a fost la un pas să se sfârșească tragic.

Gabriela Cristea, care se află și ea pe ultima sută de metri cu sarcina și se pregătește să aducă pe lume al doilea copil, s-a arătat afectată de problema Andreei și a familiei ei. Prezentatoarea TV și soțul au trimis un mesaj public de susținere a Andreei, care i-a emoționat pe fanii cântăreței.

„Felicitări echipei de medici! Andreea, sănătate multă îți doresc și să te bucuri de fetele tale frumoase', este mesajul transmis de prezentatoarea Gabriela Cristea.

„❤ Andreea, te așteptăm acasă sănătoasă cu bebe!', a reacționat și Tavi Clonda', soțul Gabrielei Cristea.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter